#onlinetogether #impreunaonline

În această perioadă de nesiguranță din cauza COVID-19, în România, la fel ca și în alte țări, funcțiile și activitățile educaționale față în față sunt mutate online, folosind aplicații, platforme și diverse unelte și metode de lucru pentru educația la distanță.

Mulți dintre noi se luptă cu adaptarea la munca și predarea online, în special cei care au predat întotdeauna într-o clasă tradițională și li se solicită acum să se regrupeze rapid și să se pregătească pentru o perioadă mai lungă de „distanțare socială” educațională. 

Pentru a încerca să răspundem la aceste întrebări și la multe altele, inițiem prin Centrul de eLearning, o serie de webinarii practice despre educația și experiența online, ale tuturor din această perioadă.

Ne propunem să reușim să ieșim din paradigma individualistă și să colaborăm cât mai mult, între noi, cei din mediul educațional din România, să aflăm idei, experiențe și soluții pe care am încercat fiecare dintre noi să le aplicăm  împreună.

Webinariile Împreună online sunt organizate în colaborare de IEEE România,  Asociația EDEN și Universitatea Politehnica Timișoara.

 

Webinariile își propun să fie cât mai practice, să se concentreze pe provocările cotidiene cărora noi toți trebuie să le facem față și să fie în spiritul educației deschise și accesului liber la cunoaștere. Ele sunt dedicate în special mediului universitar, profesorilor și studenților, dar nu exclud implicarea celor din învățământul pre-universitar.

Faceți click pe poza de mai jos pentru a vedea lista cu badge-uri emise pentru toate workshopurile Împreună Online:

Aceste sesiuni săptămânale de o oră de webinar au loc în zilele de miercuri sau joi, de la orele 16:00-17:00, începând cu 15 aprilie 2020.

Vezi un tutorial despre accesarea certificatului digital mai jos:

Vezi cum poți distribui certificatul digital în tutorialul video de mai jos:

Fiecare webinar constă dintr-o scurtă prezentare cu 1-3 prezentatori și un moderator, care abordează subiectul webinarului, completată apoi de o sesiune de întrebări și răspunsuri, la care sunteți încurajați să participați, să vă împărtășiți părerile și experiențele și să adresați cele mai presante întrebări.

Nu ai reușit să participi la webinarul dorit? Urmărește ACUM transmisiunea LIVE a oricărui eveniment Împreună Online, accesând următorul playlist:

Pentru a putea viziona toate video-urile din playlist, apasă click pe butonul tip-hamburger 1/6 din dreapta-sus a videoclipului   

Împreună online - webinarii precedente