#shapingtogether #developingtogether #construimimpreuna

Viața și educația în pandemie continuă și după aproape doi ani am acumulat experiență, am oferit numeroase cercetări și analize, am reflectat asupra pașilor făcuți în 30 de webinarii Împreună Online.

Știm ce am fi putut face mai bine, avem idei despre cum să facem mai bine, cum să setăm educația pentru era digitală, ce anume am vrea să aflăm din știință și tehnologie și acum a sosit timpul să acționăm. 

În această nouă serie de webinarii Împreună, scopul nostru este să oferim informații, idei, analize, să vă provocăm la discuții și să vă stimulăm să construim un viitor despre cum să facem acele schimbări necesare, să mergem mai departe și să modelăm educația și știința pentru astăzi și mâine.

Aceste webinarii sunt dedicate schimbării și reflecției asupra situației actuale în educație în vremurile post pandemie, asupra valorificării în întregime a potențialului noilor modele de educație digitală descoperite și experimentate în ultima perioadă și se bazează pe profesioniști experimentați în domeniul învățării deschise, online și digitale.

 

Scopul acestor seminarii web este de a sprijini comunitatea educațională și științifică din România și de a oferi idei orientate spre practică, combinând educația și tehnologia, exemple și resurse, informații despre inovația în tehnologie și știință. 

Aceste sesiuni săptămânale au loc în zilele de miercuri, de la orele 18:00, începând cu 9 Februarie 2022.

Faceți click pe poza de mai jos pentru a vedea lista cu badge-uri emise pentru toate workshopurile Construim Împreună:

Vezi un tutorial despre accesarea certificatului digital mai jos:

Vezi cum poți distribui certificatul digital în tutorialul video de mai jos:

Fiecare webinar constă dintr-o scurtă prezentare cu mai mulți prezentatori și un moderator, care abordează subiectul webinarului, completată apoi de o sesiune de întrebări și răspunsuri, la care sunteți încurajați să participați, să vă împărtășiți părerile și experiențele și să adresați cele mai presante întrebări.

Nu ai reușit să participi la webinarul dorit? Urmărește ACUM transmisiunea LIVE a oricărui eveniment Împreună Online, accesând următorul playlist:

Pentru a putea viziona toate video-urile din playlist, apasă click pe butonul tip-hamburger 1/6 din dreapta-sus a videoclipului   

Împreună online - webinarii precedente