Cea de-a X-a ediție a Workshopului Internațional Open Education Week Workshop 2023

Cea de-a X-a ediție a Workshopului Internațional Open Education Week Workshop 2023

A X-a ediție workshop internațional

Open Education Week Workshop  2023

Experiențe în educația deschisă

 

Experiences in Open Education

Vineri 3 martie 2023, 10:00 – 15:00, hibrid

Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara și online

Workshop internațional organizat de Universitatea Politehnica din Timișoara, prin Centrul de ID/IFR și e-Learning cu sprijinul asociațiilor EDEN Europe și IEEE Romania, în cadrul Săptămânii Educației Deschise 2023, susținută de Open Education Global.
Cea de-a X-a ediție a Workshopului Internațional OEW, ediție aniversară este organizată vineri 3 martie 2023, orele 10:00 - 14:00, de Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul ID/IFR și e-Learning, Centrul Multimedia, împreună cu Alianța de Universități Europene E³UDRES² cu sprijinul asociațiilor EDEN Europe și IEEE România, în cadrul Săptămânii Educației Deschise 2023 ( Open Education Week 2023), în sala K2, Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara (Bulevardul Vasile Pârvan, nr. 2 B, alăturat Bibliotecii Centrale a UPT) și online.

#openeducationwk #OEWeek  #OEWTimisoara

Vineri, 3 martie 2023, orele 10:00 - 15:00 | HIBRID

Sub tema experiențe din ultimii ani în practici, unelte și metode ale educației deschise, prezentările vor pune accent pe modul în care resursele educaționale deschise sunt integrate în activitatea de zi cu zi, în special în România. Workshopul cu prezentări, sesiuni interactive și discuții, se adresează atât cadrelor didactice, cât și studenților, dar și actorilor din domeniul educației și formării, formatorilor IT, sau departamentelor de resurse umane.

Înscrie-te AICI pentru participarea online: 

https://upt-ro.zoom.us/webinar/register/WN_OVRQb8d1Td-K1jU7ko9beQ 

Înscrie-te AICI pentru participarea fizic in Centrul de Conferinte UPT: 

https://form.123formbuilder.com/6378677/inregistrare-open-education-week-workshop-2023

Vizionează înregistrarea workshop-ului mai jos: