În decursul ultimilor ani, Centrul e-Learning a organizat, anual, o serie de ateliere cu tematica centrată în jurul resurselor educaționale deschise, dar și a competențelor și abilităților digitale, cu exemple practice de utilizare și integrare a elementelor digitale în diverse domenii.

Aceste prime evenimente au fost organizate începând cu anul 2014 și până în prezent, în cadrul Săptămânii Educației Deschise (Open Education Week), în colaborare cu asociația EDEN (European Distance and E-Learning Network).

Cele 7 ediții ale workshop-urilor tematice OEW au reunit sute de speakeri internaționali, care au prezentat, de-a lungul anilor, cele mai recente rezultate ale cercetării din comunitatea internațională în resursele educaționale deschise – (Open Education Resources), precum și exemple de bune practici de utilizare și integrare a OERs și MOOCs în învățământul universitar și preuniversitar, cu studii de caz la nivel european și mondial.

De asemenea, cu speakeri de nivel internațional din SUA, Europa și România, workshop-urile DigiSkills se adresează tuturor actorilor din domeniul industriilor creative, cel cultural, artiștilor, studenților, profesorilor universitari,  dar și celor din domeniul turistic.

În această secțiune au fost puse la dispoziție toate lucrările prezentate de sute de speakeri de talie internațională , înregistrarea unor ediții ale OEW și Digiskills care conțin o varietate de resurse educaționale deschise ce pot fi integrate în procesul de învățământ online.

Evenimente

Vezi toate workshopurile Open Education Week organizate de CeL

Toate workshopurile
Mar
08

Open Education Week Workshop 2024

La 11:00
Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara și online
Oct
26

Proiect Erasmus+ Create 4.0 Workshop 2023

La 13:00
Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara și online
Mar
03

Open Education Week Workshop 2023

La 10:00
Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara și online
Mar
06

Workshop Competențele digitale și Educația deschisă

La 12:00
Amfiteatrul K1, etaj 1 – Centrul de Conferințe UPT, Bul. Vasile Pârvan Nr. 2B, Timișoara

Vizionează ACUM înregistrările LIVE ale edițiilor Open Education Week, accesând următorul playlist:

Vizionează ACUM înregistrările LIVE ale edițiilor DigiSkills, accesând următoarele playlist-uri:

2020

2019