Lucrările UPT din cadrul proiectului ABCtoVLE, prezentate la conferința eLSE 2020

Lucrările UPT din cadrul proiectului ABCtoVLE, prezentate la conferința eLSE 2020

În cadrul celei de-a 16-a Conferințe eLSE 2020 (eLearning și software pentru educație) -, dr. Diana Andone și dr. Vlad Mihăescu au prezentat lucrările UPT în cadrul Proiectului ABC2VLE.

eLSE 2020 a fost organizată de Asociația Advanced Distributed Learning România, sub patronajul Universității Naționale de Apărare Carol I și a Colegiului European de Securitate și Apărare (ESDC), în cadrul unei conferințe internaționale legate de eLearning iar în urma pandemiei a avut loc online în perioada 30 aprilie – 1 mai 2020.

Tema centrală a eLSE 2020 a fost susținerea eLearning pentru învățarea continuă.

Scopul conferinței științifice internaționale anuale privind „eLearning și software pentru educație” este de a permite entităților din mediul academic, cercetare și corporativ să stimuleze potențialul mediilor de învățare îmbunătățite prin tehnologie, oferind un forum pentru schimbul de idei și cercetare. rezultate, studii de caz de afaceri și realizări tehnice. Universitarii, savanții independenți, cercetătorii și studenții din întreaga lume sunt invitați să se întâlnească, să facă schimb de idei și să discute probleme referitoare la toate domeniile educației..

Diana și Vlad au prezentat lucrarea intitulată ABCTOVLE – ABCTOVLE – EXPERIENȚE DE PROIECTARE A CURSULUI ABC-LD PENTRU EDUCAȚIE MIXTĂ ȘI ONLINE, scrisă împreună cu prof.dr.ing. Radu Vasiu. Lucrarea prezintă rezultatele lucrărilor UPT în cadrul proiectului Erasmus + ABC2VLE, localizarea instrumentelor de proiect în cadrul UPT, atelierele deținute de UPT și rezultatele obținute după aceste ateliere.

Lucrarea a fost bine primită de către participanții din sala virtuală (aproximativ 50) și a primit câteva întrebări interesante cu privire la posibilitatea extinderii acestei metode în alte universități din România.