Lucrare despre evaluarea uzabilității cursurilor DigiCulture prezentată la ICIST 2021

Lucrare despre evaluarea uzabilității cursurilor DigiCulture prezentată la ICIST 2021

Cursurile web DigiCulture și evaluarea acestora pe platforma UniCampus au fost prezentate online, pe 15 octombrie 2021, de către ș.l. dr. Silviu Vert (Universitatea Politehnica Timișoara) la ICIST 2021.

În cadrul lucrării Evaluarea inițială a uzabilității cursurilor DigiCulture pe UniCampus, dr. Vert a prezentat proiectul Digital Culture, cele 13 cursuri web dezvoltate și evaluarea inițială a uzabilității cursurilor DigiCulture, realizate ca un proiect capstone în cadrul programului de masterat Tehnologii Multimedia de la Universitatea Politehnica Timișoara. Prezentarea a inclus raportarea principalelor constatări ale echipei de cercetare, fiind formulate câteva recomandări pentru îmbunătățirea uzabilității platformei.

ICIST 2021 - International Conference on Information and Software Technologies

Conferința ICIST a fost găzduită de cea mai mare universitate tehnică din statele baltice – Universitatea de Tehnologie Kaunas (Lituania). ICIST 2021 a avut ca scop reunirea cercetătorilor, inginerilor, dezvoltatorilor și practicienilor din mediul academic și din industrie care lucrează în toate domeniile majore și domeniile interdisciplinare ale sistemelor informaționale, business intelligence, inginerie software și aplicații ale tehnologiei informației. În 2021, Conferința a avut loc la Kaunas, în perioada 14-16 octombrie 2021 în mod mixt.