Întâlnire a partenerilor de proiect Tracce Erasmus+ la Graz

Întâlnire a partenerilor de proiect Tracce Erasmus+ la Graz

Dr. ing. Diana Andone și ș.l. dr. ing Vlad Mihăescu – Centrul de e-Learning, Universitatea Politehnica Timișoara – au participat, luni, 18 octombrie 2021, la întâlnirea partenerilor pe proiectul Erasmus+ Tracce care a avut loc în Graz, Austria. Aceasta a fost prima întâlnire față în față a partenerilor din motivele generate de pandemie.

Printre principalele puncte de discuție de pe agenda întâlnirii s-au numărat prezentarea proiectului-cadru, dezvoltarea unui public țintă pe baza informațiilor generate de utilizatori și redefinirea workshop-urilor internaționale de la Timișoara și Salonic pe baza publicului țintă. La finalul întâlnirii, partenerii au agreat asupra responsabilităților fiecăruia în cadrul desfășurării proiectului în continuare.

Proiectul TraCCE - Erasmus+

Proiectul Erasmus+ TraCCE  - Training on Creative & Cultural Entrepreneurship își propune să co-creeze un curriculum CCE de învățământ superior și un set de instrumente CCE de tip Train the Trainers, care vor fi oferite personalului din învățământul superior, studenților și comunității CCE printr-un mediu virtual de învățare și două workshop-uri internaționale.