Conferința anuală EDEN 2020, găzduită de UPT

Conferința anuală EDEN 2020, găzduită de UPT

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul ID/IFR și e-Learning va găzdui în perioada 21-24 iunie 2020 conferința anuală EDEN 2020, cu tema :

„Inteligența umană și artificială pentru societatea viitorului”

Inspirăm educația digitală pentru următoarea generație de studenți STE(A)M

Educația digitală a dovedit că poate schimba practicile de învățare și de lucru în societatea de astăzi. Realitatea nevii de a învăța pe parcursul vieții prin educația permanentă rămâne la fel de urgentă ca întotdeauna. Inteligența, umană și artificială, este în centrul atenției iar înțelegerea studenților și a modului lor de învățare, precum și aplicarea noilor tehnologii în educație inspiră dezvoltarea ulterioară.

Conferința EDEN 2020 se va concentra pe concepte educaționale contemporane, dar și practici, abordări și instrumente avansate care ajută la sporirea puterii inovatoare a soluțiilor digitale de ultimă generație, și integrarea efectelor sinergetice ale artelor, a dimensiunilor umane și sociale.

„Educația revine acolo unde aparține – în vârful agendei politicii europene”, a declarat Comisia Europeană. Intenționăm ca Europa să fie considerată un partener puternic și aliat pentru generațiile viitoare și că sistemul de învățământ al UE trebuie să facă din societățile noastre dovada viitoare.

Conferințele EDEN:

Vezi mai multe evenimente și proiecte organizate și derulate cu sprijinul EDEN aici: