fbpx

Muguras Daniel Mocofan 

Muguras Daniel Mocofan 

Words are stones: Cyberbullying in Education

Conf.Dr.Ing. Muguras Daniel Mocofan 

Conf.Dr.Ing. Muguraș Daniel Mocofan  a obținut doctoratul în Inginerie Electronică și Telecomunicații în cadrul Universității Politehnica din Timișoara, în 2003. Interesele sale de cercetare sunt în domeniul bazelor de date multimedia, procesarea imaginilor, texturi dinamice, orașe inteligente, aplicații mobile, e-learning, multimedia și tehnologii web.

Conf.Dr.Ing. Muguras Daniel Mocofan obtained his PhD in Electronic Engineering and Telecommunications at the Politehnica University of Timisoara in 2003. His research interests are in the field of multimedia databases, image processing, dynamic textures, smart cities, mobile applications, e-learning, multimedia and web technologies.

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP