Măsuri urgente privind activitatea academică

Măsuri urgente privind activitatea academică

În baza Hotărârii Consiliului de Administrație al Universității Politehnica Timișoara HCA Nr. 23 din 11.03.2020, legat de suspendarea tuturor activităților didactice prin prezența studenților la cursuri și examene în perioada 11 martie 2020 – 22 martie 2020, și desfășurarea lor exclusiv online, Centrul de ID/IFR și e-Learning comunică:

  1. Activitatea studenților de la învățământ la distanță și învățământ cu frecvență redusă la toate specializările se va desfășura exclusiv online, prin Campusul Virtual al UPT, în perioada 11 martie 2020 – 22 martie 2020, cu posibilitatea de extindere a acestei perioade.  Toate materiale legate de disciplinele ID/IFR vor fi în Campusul Virtual al UPT – CVUPT, inclusiv indicațiile de laboratoare ID și IFR, în cursurile pentru fiecare disciplină.
  2. Deplasarea studenților la locația din Timișoara, la sediile facultăților și a CeL este interzisă, inclusiv pentru activități administrative, fiind suspendată activitatea cu publicul în perioada 11 martie 2020 – 22 martie 2020, cu posibilitatea de extindere a acestei perioade.
  3. Comunicarea cu studenții ID/IFR se va realiza continuu online, de preferință prin Forumul fiecărui curs și/sau Forumul de specializare în CVUPT (Noutati ID/IFRNoutati Informatica/ Noutati TST / Noutati CRP / Noutati TCM ) care sunt deschise studenților și personalului administrativ-didactic.
  4. Plata taxelor se va efectua prin transfer bancar în conturile indicate pe site upt.ro și dovada plății se va transmite prin email la contact@elearning.upt.ro.
  5. Examenele de prezentarea 3 pentru semestrul I din 14-15 martie se vor desfășura de preferință online, oral și scris prin videoconferință și uneltele specifice CVUPT, conform cu indicațiile cadrelor didactice.
  6. Examenele care nu se pot desfășura oral sau scris prin videoconferință vor fi reprogramate. Studenții vor fi anunțați de modul de desfășurare al examenelor din 14-15 martie, direct prin CVUPT cel mai târziu joi 12.03 seara.
  7. Întâlnirile față-în-față programate pentru 21/22 martie se vor desfășura online prin videoconferință pentru anii terminali, pentru ceilalți ani de studiu urmând a fi reprogramate.
  8. Tutoriale pentru ajutor și suport de lucru în CVUPT sunt disponibile în cursurile de Tutoriale Profesori și Tutoriale Studenți din CVUPT.