Întâlnire de proiect cu partenerii DigiCulture

Întâlnire de proiect cu partenerii DigiCulture

Pe 26 ianuarie 2021, Universitatea Politehnica din Timișoara, prin intermediul Centrului de e-Learning, a avut o întâlnire virtuală de proiect Digital Culture cu partenerii de la Universität Graz, JME Associates Ltd, Università degli Studi di Roma Tre, Aalborg Universitet, National Association of Distance Education, Dublin City University și Jecza Foundation, pentru a discuta despre starea actuală a tuturor partenerilor și despre planificarea activităților viitoare.

Unul dintre punctele de discuție de pe ordinea de zi a inclus feedback-ul de la vizita de monitorizare, oferit de dr. Diana Andone – Universitatea Politehnica din Timișoara, care a prezentat concluziile vizitei de monitorizare.

Participanții au discutat intens și activ modalitățile, propunerile pentru viitoarele întâlniri ale proiectului transnațional și oportunitățile de prelungire a perioadei proiectului și au fost implicați în planificarea activităților viitoare.

Statutul actual al tuturor partenerilor în dezvoltarea și pilotarea cursurilor a fost de asemenea discutat în cadrul ședinței, partenerii fiind de acord astfel cu privire la termenele și cele mai bune modalități și practici pentru desfășurarea cursurilor online tutorizate / facilitate.