DigiCulture în top 10 proiecte de bună practică la conferința dedicată Erasmus+ „Învață mai departe”

DigiCulture în top 10 proiecte de bună practică la conferința dedicată Erasmus+ „Învață mai departe”

Proiectul Digital Culture, selectat printre top 10 proiecte de bună practică prezentate la conferința „Învață și dă mai departe”, cu peste 150 de participanți din Romania, printre care coordonatori de proiecte Erasmus+ sau din departamentele de relații internationale.

Agenția Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale organizează în fiecare an, evenimentul „Învață și dă mai departe”, cu scopul de a împărtăși și valoriza experiențele coordonatorilor de proiecte prin programele Erasmus +, precum și în vederea consolidării unei comunități Erasmus+, a Corpului European de Solidaritate și a beneficiarilor de granturi SEE și totodată pentru a celebra învățarea în context european.

Ediția din acest an a conferinței  „Învață și dă mai departe” a avut loc online, în 10 decembrie 2020 iar dr. ing. Diana Andone, a prezentat evoluțiile privind proiectul DigiCulture, cursurile de Competențe Digitale și instrumentul de evaluare electronică, Certificatele Digitale Deschise pentru Competențe Digitale sub licența Creative Commons.

Proiectul Digital Culture a fost selectat printre top 10 proiecte de bună practică prezentate la conferința „Învață și dă mai departe”, cu peste 150 de participanți din Romania, printre care coordonatori de proiecte Erasmus+ sau din departamentele de relații internationale.