fbpx

Andrei Ternauciuc

Andrei Ternauciuc

Ro: Șl. Dr. Ing. Andrei Ternauciuc este șef de lucrări la Departamentul de Comunicații în cadrul Universității Politehnica din Timișoara, dar și unul din administratorii tehnici ai Campusului Virtual al UPT – platforma oficială pentru e-learning a universității. El are experiență de peste 10 ani în lucrul cu sisteme de management ale învățării și a contribuit la proiectarea și implementarea a diferite platforme de e-learning, printre care ViCaDiS – Virtual Campus for Digital Students, CVUPT, UniCampus.ro și altele.​

En: Șl. Dr. Ing. Andrei Ternauciuc is lecturer teacher at the Department of Communications at the Politehnica University of Timișoara, but also one of the technical administrators of the UPT Virtual Campus – the official platform for e-learning of the university. He has over 10 years’ experience in working with learning management systems and has contributed to the design and implementation of various e-learning platforms, including ViCaDiS – Virtual Campus for Digital Students, CVUPT, UniCampus.ro and others.

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP