fbpx

Workshop Internațional Transformare digitală, ediția 1 – Experiențe în educația digitală

Evenimentul a fost organizat de Universitatea Politehnica Timișoara și echipa de proiect Erasmus+ MODE- IT, având ca temă în acest an – Experiențe în educația digitală. Află mai multe detalii aici!

start

16/06/2022 - 15:00

Sfârșit

16/06/2022 - 19:30

Abordare

Amfiteatrul K1, Centrul de Conferințe UPT, B-dul Vasile Pârvan, Nr. 2 B   Vezi harta

 

Workshop Internațional Transformare digitală, ediția 1 – Experiențe în educația digitală

Echipele Centrului de e-Learning și Centrului Multimedia – Universitatea Politehnica Timișoara, împreună cu echipa de proiect Erasmus+ MODE-IT au organizat în data de 16 Iunie – Workshop-ul internațional Transformare digitală, ediția 1 – Experiențe în educația digitală/Digital transformation International Workshop, edition 1 – Experiences in digital education. Evenimentul a fost organizat de Universitatea Politehnica Timișoara și echipa de proiect Erasmus+ MODE- IT, având ca temă în acest an Experiențe în educația digitală.

Speakeri de nivel internațional au demonstrat într-o sesiune interactivă de două ore – experiențe inovatoare în educația digitală și modul în care aceasta poate stimula inovarea și impactul pe care comunitățile transformatoare îl pot avea în educație, știință și tehnologie.

Evenimentul a avut loc hibrid, în Amfiteatrul K1,  Centrul de Conferințe UPT, B-dul Vasile Pârvan, Nr. 2 B, alăturat Bibliotecii Centrale a UPT și a fost transmis live, simultan pe platformele Zoom și Facebook, adunând peste 300 de participanți. Participarea a fost gratuită, fiind recunoscută prin Certificate digitale deschise, iar prezentările s-au desfășurat în română.

Agenda Workshop Workshop Internațional Transformare digitală - ediția 1

Experiențe în educația digitală

Ora / Time EETAgenda

 

Bun venit

 

 

 

 

 

 

15:00 – 16:30

Cursul Online MODE-IT ”Modernizare curriculară prin implementarea modelului MOOC” – Dr. Diana Andone, Dr. Vlad Mihăescu

16:30 – 17:45 

Cursul online Programare Web – Șl.dr.ing. Mihaela Crișan- Vida

 

 

17:45 – 18:15 

Cursul Online Tehnologii Blockchain – EBSI – Prof.dr.ing. Carmen Holotescu

 

18:15 – 18:30  

Analiza uneltelor de tehnologii educationale – ACADIGIA – Dr. Diana Andone, Dr. Andrei Ternauciuc

 

 

18:30 – 18:50

Cursul online dedicat competențelor digitale ale profesorilor – Dr. Diana Andone

18:50 – 19:30

Demonstrații

 

 

 

 

 

 

 

 

MODE IT reprezintă proiectul Erasmus+ „Modernizare curriculară prin implementarea modelului MOOC”. Cinci parteneri MODE IT din Germania, Lituania, Turcia, Portugalia și România încearcă împreună să introducă abordări inovatoare bazate pe MOOC pentru proiectarea și livrarea de cursuri de învățământ superior. Cu alte cuvinte, MODE IT încurajează integrarea pedagogiilor online deschise în cursuri și programe formale pentru a le face mai flexibile și mai atractive pentru studenți.

Participarea a fost liberă, prezentările s-au desfășurat în Română, iar participanții au primit Certificate digitale deschise.

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP