fbpx

Evenimente

Smart Diaspora 2023. Diaspora în învățământ superior, știință, inovare și antreprenoriat. Digitalizarea educației prin tehnologii AR/VR/XR și Blockchain

Liber

Conferința ”Smart diaspora 2023 - diaspora în învățământ superior, știință, inovare și antreprenoriat. Diaspora și prietenii ei”  își propune să creeze un spațiu al dialogului și al colaborării între cercetători români, indiferent de locul unde trăiesc și lucrează, continuând seria întâlnirilor comunității științifice românești din țară și străinătate începută în anul 2008. Smart Diaspora 2023 este organizată Între 10 și 13 aprilie 2023, la Timișoara, sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României și egida Guvernului României, Ministerului Educației și Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, de Alianța Timișoara Universitară (ATU), UEFISCDI în parteneriat cu Academia Română.

La 09:00
Centrul de e-Learning UPT, Bul. Vasile Parvan, nr. 2B, Sală C401 (etaj IV)

Open Education Week Workshop 2023

Liber

Workshop internațional organizat de Universitatea Politehnica din Timișoara, prin Centrul de ID/IFR și e-Learning cu sprijinul asociațiilor EDEN Europe și IEEE Romania, în cadrul Săptămânii Educației Deschise 2023, susținută de Open Education Global. Află mai multe detalii aici!

La 10:00
Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara și online

Digital Skills for Education & Innovation Workshop Workshop Competențe digitale pentru educație și inovare

Liber

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul ID/IFR și e-Learning și Centrul Multimedia, împreună cu Alianța de Universități Europene E³UDRES² și Proiectul de cercetare și inovare pentru regiuni europene inteligente și durabile E.I.N.S, organizează vineri, 9 decembrie 2022, între orele 13:00 – 18:00, cea de-a șaptea ediție a workshopului Digital Skills and Competences / Competențe și abilități […]

La 13:00
Amfiteatrul K1, Centrul de Conferințe UPT, B-dul Vasile Pârvan, Nr. 2 B

Open Education Week Workshop 2022

Liber

Workshop-ul internațional online din acest an este organizat de Universitatea Politehnica din Timișoara, prin Centrul de ID/IFR și e-Learning cu sprijinul asociațiilor EDEN și IEEE Romania, în cadrul evenimentului global Săptămâna Educației Deschise 2022. Află mai multe detalii aici!

La 13:00
online

Digital Skills for Education & Culture Workshop Workshop Competențe digitale pentru educație și cultură

Liber

Workshop-ul internațional online Competențe digitale pentru educație și cultură este organizat de Centrul de ID/IFR și e-Learning – Universitatea Politehnica Timișoara, în colaborare cu Asociația IEEE România și EDEN Europe, ediția din acest an fiind concentrată pe concepte precum Digital Competences, Digital Culture, Blockchain, Augmented and Virtual Reality sau Experimental Media și va aduce studii […]

La 14:00
online

Workshop Internațional Educația deschisă în timpul pandemiei

Liber

Workshop-ul internațional online Educația deschisă în timpul pandemiei este organizat de Universitatea Politehnica din Timișoara, prin Centrul de ID/IFR și e-Learning cu sprijinul asociațiilor EDEN și IEEE Romania, în cadrul evenimentului global Săptămâna Educației Deschise 2021, ediția din acest an fiind concentrată ultimele noutăți legate de educația deschisă în România și UE, cu 16 speakeri de nivel internațional prezenți pe parcursul evenimentului..

La 13:00
online

EDEN 2020 – Inteligența umană și artificială pentru societatea viitorului. Stimularea educației digitale pentru următoarea generație de studenți STE(A)M

Liber

Prima conferință complet virtuală EDEN va avea loc în perioada 22-24 iunie și are în program prezentări pentru 50 de lucrări academice selectate, 10 workshop-uri, keynote speakeri de talie mondială, dar și evenimente sociale. Evenimentul este organizat de Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul ID/IFR și e-Learning împreună cu Asociația europeană EDEN.

La 09:00

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP