Events

All evenimente

Sute de copii au experimentat cu aplicații de AR și VR la Timișoara Science Festival

Free

Lumi virtuale, realități augmentate și multe jocuri și aplicații educative - au fost numai câteva din atracțiile care au adunat sute de copii la standul UPT de la Timișoara Science Festival Timișoara. Aici, cercetătorii de la Centrul ID/IFR și e-Learning i-au întâmpinat pe cei mici cu multă bună dispoziție, ochelari și echipamente VR de ultimă generație și le-au explicat celor interesați „știința” din spatele tehnologiilor folosite.

At 11:00
Iulius Town Timișoara, Piața Consiliul Europei nr. 2

Ekaterina Prasolova-Førland, despre realitatea virtuală în educație, la CeL

Free

  Centrul de ID/IFR și e-Learning (CEL) împreună cu Centrul Multimedia au fost în 12 septembrie 2019 gazdele unei prezentări a modalităților de integrare a VR (realitate virtuală) în educație realizată de doamna profesor Ekaterina Prasolova-Førland. Ekaterina Prasolova-Førland este profesor în cadrul Departamentului de Educație și Învățare Permanentă în cadrul Norwegian University of Science and […]

At 12:00
Centrul ID/ IFR și eLearning, Centrul de documentare și transfer tehnologic (Biblioteca UPT), Bv. Vasile Parvan Nr. 2B, Timisoara, et. IV

Ceremonia de absolvire ID/IFR – promoția 2019

Free

Momente pline de emoții atât pentru absolvenții promoției 2019 a cursurilor în regim ID/IFR, cât și pentru cadrele didactice care i-au călăuzit în ultimii ani. Sâmbătă, 29 iunie, studenții de la specializările TST, Informatică, CRP și TCM s-au întâlnit în sala Auditorium a Bibliotecii Centrale UPT pentru ultima dată într-un cadru oficial la ceremonia de absolvire a cursurilor de licență în regim ID/IFR.

At 10:00
sala Auditorium, Centrul de documentare și transfer tehnologic (Biblioteca UPT), Bv. Vasile Parvan Nr. 2B,

Workshop Educația deschisă și impactul digitalizării

Free

Organizat în cadrul Săptămâna Educației Deschise 2019 (Open Education Week), workshop-ul va evidenția impactul deschiderii în epoca digitală, de la politici către indivizi, profesori și studenți.

At 10:30
Amfiteatrul K1, etaj 1, Centrul de documentare și transfer tehnologic (Biblioteca UPT), Bv. Vasile Parvan Nr. 2B, Timisoara

Workshop Digital Skills 2018

Free

Prezentarea unor povești de succes în domeniul marketing-ului digital și al muzeelor virtuale dar și al patrimoniului cultural, inclusiv Europeana vor fi punctele de interes ale acestui workshop.

At 11:00
Amfiteatrul K2, etaj 1, Centrul de conferințe al UPT, Bd. Vasile Parvan Nr. 2B, Timișoara

Workshop ABC to LD

Free

Un workshop efectiv și antrenant, în care, folosind un format de joc, echipele creează un "storyboard" vizual care evidențiază tipul și succesiunea activităților de învățare.

At 00:00
Sala Polivalentă, Biblioteca UPT, B-dul. Vasile Pârvan No. 2B, Timișoara

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP
ro_RO
en_US ro_RO