fbpx

Events

EDEN 2020 – Inteligența umană și artificială pentru societatea viitorului. Stimularea educației digitale pentru următoarea generație de studenți STE(A)M

Free

Prima conferință complet virtuală EDEN va avea loc în perioada 22-24 iunie și are în program prezentări pentru 50 de lucrări academice selectate, 10 workshop-uri, keynote speakeri de talie mondială, dar și evenimente sociale. Evenimentul este organizat de Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul ID/IFR și e-Learning împreună cu Asociația europeană EDEN.

At 09:00

Webinar #impreunaonline – Strategia de transformare digitală a Universității Babeș-Bolyai

Free

În viitor tehnologia va avea un impact și mai mare asupra noastră, va face parte integrantă din tot ceea ce facem. În mod evident, nici mediul universitar nu e imun la aceste schimbări și este vital în acest sens ca fiecare universitate să aibă o viziune și o strategie privind adaptarea la era digitală a majorității activităților și proceselor sale, atât pentru că e mult mai eficient așa, cât și pentru că acolo vor fi toți stakeholderii săi, de la studenți și angajați, la furnizori, instituții publice și competitori.

At 16:00
Online

Webinar #impreunaonline – Transferul educației inginerești în universul online în contextul COVID-19

Free

În cadrul webinarului, reprezentanți ai Universității Tehnice din Iași au prezentat drumul parcurs, în viteză, de la starea în care se urmărea asigurarea calității unui învățământ ce se desfășura în forma tradițională, către un învățământ de tip online, pentru mulți nou, sau ale cărui valențe au fost puțin sau în cadru restrâns explorate.

At 16:00
Online

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP