fbpx

Workshop ABC to LD

Un workshop efectiv și antrenant, în care, folosind un format de joc, echipele creează un "storyboard" vizual care evidențiază tipul și succesiunea activităților de învățare.

start

22/11/2018 - 00:00

Sfârșit

22/11/2018 - 02:00

Abordare

Sala Polivalentă, Biblioteca UPT, B-dul. Vasile Pârvan No. 2B, Timișoara   Vezi harta

Workshop Proiectul Erasmus+ ABC to VLE

Workshop-ul este organizat de către CeL (partener în proiectul Erasmus+ ABC to VLE) și este susținut de Dr. Clive Young și Dr. Natasa Perovic, din echipa de Digital Education, a Knowledge Lab a University College London (UCL), universitate clasată pe locul 7  în QS World Ranking.

ABC to LD este un workshop efectiv și antrenant, care a fost testat până acum cu succes pe o serie de programe educaționale în peste 30 de universități. În doar 90 de minute, folosind un format de joc, echipele sunt capabile să colaboreze pentru a crea un “storyboard” vizual care evidențiază tipul și succesiunea activităților de învățare (online și offline) necesare pentru a satisface rezultatele învățării cursului sau specializării. ABC este utilă în special pentru specializările noi sau în proces de modificare, dar și pentru cele care se transformă într-un format online sau blended learning (cu suport de tehnologie). https://blogs.ucl.ac.uk/abc-ld

Vă invităm să participați la acest workshop, care va fi primul pas spre realizarea îmbunătățirii cursului sau specializării Dvs., spre integrarea eficientă a cursului in CVUPT Campus Virtual al UPT. Ideal, participarea la acest workshop este indicată pentru 1-2 membri din aceeași echipă de curs, sau specializare.

Participarea este liberă, pentru cadre didactice și studenți, prezentările se vor desfășura în Engleză și se va elibera certificat de participare.

Pentru eficientizare vă rugăm sa confirmați participarea la diana.andone@upt.ro sau pe CVUPT https://cv.upt.ro/mod/choice/view.php?id=45013&forceview=1 până miercuri 21.11 ora 13.

Click pentru a citi informații legate de eveniment pe pagina web a UPT

MAI MULTE DETALII

Site-ul web

elearning.upt.ro

Telefon

0256 403300

E-mail

contact@elearning.upt.ro

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP