fbpx

Codecamp 2019 a reunit peste 500 de entuziaști în IT la UPT

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de ID/IFR și e-Learning (CEL) a găzduit, sâmbătă, 19 octombrie, la Centrul de Conferințe al UPT o nouă ediție a Codecamp Timișoara. La eveniment au participat peste 500 de de entuziaști în IT, care au avut de ales din peste 35 de sesiuni susținute de

start

19/10/2019 - 09:00

Sfârșit

19/10/2019 - 17:00

Abordare

Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara   Vezi harta

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de ID/IFR și e-Learning (CEL) a găzduit, sâmbătă, 19 octombrie, la Centrul de Conferințe al UPT o nouă ediție a Codecamp Timișoara. La eveniment au participat peste 500 de de entuziaști în IT, care au avut de ales din peste 35 de sesiuni susținute de speakeri internaționali și români.

Deep Tech, Architecture, DevOps - teme de actualitate în 2019

Evenimentul a fost organizat de echipa Codecamp România în parteneriat cu Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul ID/IFR și e-Learning, ediția din această toamnă fiind organizată pe 6 trackuri în paralel, pe teme precum Deep Tech, Architecture sau DevOps

Codecamp2019 a reunit peste 500 de entuziaști în IT, în cadrul a mai bine de 35 de sesiuni susținute de speakeri internaționali internaționali și români și echipele celor 15 parteneri.

Peter Leeson - keynote speaker

Understanding and estimating Quality

Ziua a fost deschisă de către Peter Leeson, cu keynote-ul Understanding and estimating Quality, în care a spart conceptul de calitate în componente simple și a arătat cum poți ajunge să ai un coeficient de mulțumire al clienților mai mare.

Evenimentul a continuat cu 3 workshop-uri și 6 track-uri tehnice, în paralel. La workshop-uri, participanții au învățat cum să construiască o mini-grădină smart, cum să accelereze inovația sau cum își pot îmbunătăți codul scris, în cadrul primului Coderetreat din acest an de la Codecamp.

Christian Liebel, Pascal Naber, Ciprian Jichici - keynote speakeri

Pe track-urile tehnice, participanții au avut ocazia să îl asculte pe Christian Liebel, vorbind despre ce probleme pot apărea în aplicațiile dezvoltate cu Angular și cum le poți evita. Pascal Naber a vorbit despre cum poți folosi eficent containerele Docker în producție iar Ciprian Jichici a relatat viziunea sa asupra viitorului Machine Learning.

Noi ne bucurăm că subiecte de mare actualitate, cum ar fi Deep Tech, Architecture sau Machine Learning sunt prezentate astăzi, aici. Și că sunt atât de multe companii - sunt peste 15 companii care sprijină Codecamp Timișoara
Diana Andone
Director CeL

Codecamp este una dintre cele mai mari comunități IT din România și Republica Moldova, care organizează din 2008 conferințele cu același nume și, din 2018, în colaborare cu Strongbytes, conferința NDR – The Artificial Intellingence Conference.

Următoarea ediție a Codecamp va avea loc în Timișoara în luna mai 2020.

MAI MULTE DETALII

Site-ul web

https://codecamp.ro/

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP