Conferința anuală EDEN 2020 – Ziua II – Keynote: Demetrios Sampson, Denise Whitelock, Anthony Camilleri

Conferința anuală EDEN 2020 – Ziua II – Keynote: Demetrios Sampson, Denise Whitelock, Anthony Camilleri

Ziua a II-a de EDEN 2020 – Inteligența umană și artificială pentru societatea viitorului. Stimularea educației digitale pentru următoarea generație de studenți STE(A)M a avut în program prezentări pentru zeci de lucrări academice selectate, 4 workshop-uri, 3 keynote speakeri de talie mondială, dar și evenimente sociale culinare. Evenimentul a fost organizat de Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul ID/IFR și e-Learning împreună cu Asociația Internațională EDEN.

Sesiuni plenare LIVE

Practicile avansate de evaluare digitală cu ajutorul inteligenței artificiale în educație au fost prezentate de Prof. Denise Whitelock , directorul interimar al Institutului de Tehnologie Educațională de la Open University.

Prof. Demetrios Sampson a vorbit despre importanța și nevoia extinsă a competențelor de analiză a datelor în rândul educatorilor și tehnologiile de analiză a datelor educaționale.
O prezentare care a stârnit interes major în rândul participanților, care au adresat zeci de întrebări în secțiunea de Q&A.

Urmărește mai jos înregistrarea prezentărilor keynote  Denise Whitelock, Demetrios Sampson și Anthony Camilleri

UPT 100

Conferința EDEN 2020 este dedicată aniversării a 100 de ani de învățământ universitar la Timișoara, Politehnica 100, primii 100 de ani de existență ai Universității Politehnica din Timișoara, celebrând și dezvoltarea coerentă și inovatoare a educației online în universitate.

Workshop-uri

Simpozion Științific

Simpozionul Științific dedicat studenților doctoranzi a fost integrată în programul conferinței, cu raportul de progres al tinerilor savanți și discuții ale unor cadre didactice universitare experimentate.

Evenimente sociale

Vezi înregistrarea Cinei de Conferință mai jos:

Participanții au putut descărca rețetele culinare pentru Sarmale și Griș cu lapte săptămâna trecută. De-a lungul acestei sesiuni, aceștia vor fi invitați să prezinte rețetele pe care le-au obținut în bucătărie prin poze, imagini video sau chiar proaspăt gătite. După ce au descoperit împreună cum s-au descurcat, participanții LIVE la experții de la Faber/Ambasada care le-au arătat cum se prepară bunătățile „a la carte”.

Apoi, aceștia au participat la un tur virtual la Cramele Recaș folosindu-și imaginația pentru a gusta vurt gust bun are vinul de aici.

Andreea Iager Tako și Oana Simionescu i-au ajutat pe participanți să descopere comunitățile culturale Ambasada & Faber concepts ( https://creativa.community/ro/ , https://www.facebook.com/faber.community/, https://www.facebook.com/FORworkspace/ , https://www.facebook.com/ambasadaPLAI/

Și pentru că nu ne-am rezumat numai la gastronomie, ci și la cultura locală, participanții au descoperit câteva din festivalurile culturale din Timișoara cu implicarea comunității – Bega!Lumen, Plai, JazzTM.

Muzica celor de la Bega Blues Band a fost pe placul urechilor tuturor, iar Johnny Bota a fost live pentru a răspunde la întrebările participanților despre acest subiect.