fbpx

Prof. Denise Whitelock

Prof. Denise Whitelock

Prof. Denise Whitelock este directorul interimar al Institutului de Tehnologie Educațională de la Open University. Este profesor în educație îmbunătățită de tehnologie și are o experiență de peste douăzeci și cinci de ani în domeniul inteligenței artificiale pentru proiectarea, cercetarea și evaluarea învățării online și pe calculator în învățământul superior. De curând, a condus contribuția Marii Britanii la Sistemul de evaluare electronică pentru adaptare a încrederii pentru învățare (TeSLA). Obiectivul general al proiectului TeSLA a fost să definească și să dezvolte un sistem de evaluare electronică, care asigură autentificarea și autoritatea cursanților în mediile de învățare online și mixte, evitând totodată limitele de timp și spațiu fizice impuse de o examinare față în față. În prezent este redactor al: Învățare deschisă: Jurnalul învățământului deschis, la distanță și electronică. Activitatea ei a primit recunoaștere internațională prin organizarea unor vizite la catedrele de la universitățile Autonoma, Barcelona și Universitatea Britanică din Dubai.

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP