Întâlnire Zoom în schimbul Eskisehir!

Întâlnire Zoom în schimbul Eskisehir!

În data de 3 aprilie 2020,  echipa MODE IT ar fi trebuit să fie prezentă în Eskisehir, Turcia, pentru desfășurarea celei de-a doua întâlniri a proiectului transnațional. Din cauza crizei Corona, am trecut la o întâlnire online susținută pe platforma Zoom.

După cum ne-am așteptat, toate discuțiile au fost dedicate modului de a lucra eficient la proiect în circumstanțe noi. Personalul IT MODE este principalul motor al transformării digitale la universitățile de origine. Provocarea acum este de a combina această sarcină de lucru crescută imprevizibil cu activitățile proiectului.

În același timp, partenerii MODE IT sunt destul de optimiști: abordarea IT MODE către integrarea pedagogiilor bazate pe MOOC în programele de învățământ superior este exact soluția, de care universitățile de origine pot beneficia foarte mult și oferă flexibilitatea cursului dorită și deschiderea studenților lor în vremurile Coroanei! Binecuvântarea deghizată, așa cum s-ar spune! Acest lucru oferă o motivație suplimentară pentru urmărirea activă a obiectivelor proiectului.