Prezentare despre proiectul Cultură Digitală în cadrul workshop-ului: Experiența privind educația online la nivel universitar în România. Provocări și perspective viitoare
Prezentare despre proiectul Cultură Digitală în cadrul workshop-ului: Experiența privind educația online la nivel universitar în România. Provocări și perspective viitoare
Asociația “Ține de Noi”, împreună cu Fundația Hanns Seidel – România și în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, Centrul pentru Studiul Democrației și Asociația AD REM a organizat workshop-ul “Experiența privind educația online la nivel universitar în România. Provocări și perspective viitoare”. Universitatea Politehnica din Timișoara a fost reprezentată de conf. univ. dr. Florin Drăgan – Rectorul UPT și dr. Diana Andone – directorul Centrului de ID/IFR și e-Learning, care a vorbit despre experiența și provocările dezvoltării unui eco-sistem de educație digitală în UPT.
Dr. Diana Andone – Dezvoltarea ecosistemului Educație Digitală în UPT
Coordonatorul de proiect, dr. Diana Anone, din cadrul UPT, a vorbit în prezentarea sa despre ”Dezvoltarea ecosistemului de Educație Digitală în UPT” și a prezentat evoluțiile privind proiectul Digiculture, cursurile de Competențe Digitale și instrumentul de evaluare electronică, Certificatele Digitale Deschise pentru Competențe Digitale sub licența Creative Commons.
Dezbaterea a avut loc online, pe Zoom, și a fost menită să încurajeze și să consolideze dialogul dintre principalii actori interesați de sistemul educational și să faciliteze promovarea modelelor de bune practici.
Prezentarea a stârnit un interes ridicat în rândul celor peste 100 de participanți și a fost urmată de o serie de întrebări și discuții constructive și interesante în zona de chat.
Workshop-ul a fost transmis live pe Facebook. Urmărește înregistrarea mai jos: