Informații importante privind susținerea examenelor ID/IFR – sesiune SEMESTRUL I, an universitar 2022 – 2023

Informații importante privind susținerea examenelor ID/IFR – sesiune SEMESTRUL I, an universitar 2022 – 2023

În perioada 14-15 ianuarie 2023 începe sesiunea pentru toți studenții înrolați la ID/IFR.

Examenele se susțin FIZIC la sediul facultății, conform orarului disponibil pe Campusul Virtual (secțiunea Calendar) și pe site aici.

Fiecare student are dreptul să susțină (la fiecare disciplină) 3 prezentări la examen (prezentarea 1 și 2 – gratuit, prezentarea a 3-a – în regim cu taxă).

Pentru a răspunde solicitarilor studenților ID/IFR, au fost elaborate 2 scenarii posibile de orar pentru examene. Aceștia pot alege oricare dintre cele 2 opțiuni (cu condiția respectării numărului de prezentări):

  1. examene sambata și/sau duminica, așa cum sunt trecute în Calendarul din Campusul Virtual încă de la începutul semestrului l.
  1. examene date compact, de joi pana duminică, în perioada: 23-26 februarie 2023. Asta presupune ca studenții interesați să vină pregătiți să dea mai multe examene în câteva zile.

Sesiunea de semestrul l se va derula astfel:

Prezentarea l – FIZIC, la sediul facultatii, conform planificarii initiale, transmisa la inceput de semestru,  incarcata (si actualizata) in sectiunea Calendar din CVUPT

Prezentarea a 2-a   – FIZIC, la sediul facultatii, conform planificarii initiale, transmisa la inceput de semestru, incarcata (si actualizata) in sectiunea Calendar din CVUPT

                                                             Sau

  • FIZIC, la sediul facultatii de JOI pana DUMINICA– Sesiune Speciala, in perioada 23-26 februarie 2023

Prezentarea a 3-a – FIZIC, la sediul facultatii, conform planificarii initiale, transmisa la inceput de semestru,  incarcata (si actualizata) in sectiunea Calendar din CVUPT

Pentru a veni in ajutorul celor care se deplaseaza de la mare distanta, echipa CeL a luat legatura cu Directia Sociala (Administrator Camine studentesti). Puteti solicita cazare in regim hotelier, la camin, in zilele/weekend-urile cand sunt examene, cu 50 Ron/noapte sau la Hotel Casa Poli 1 (CP1) (avand o reducere de 50%). Ocuparea locurilor de cazare se face in limita disponibilitatii, fiecare student interesat avand obligatia de a se interesa in avans (cel putin o saptamana) de posibilitatea de a rezerva camera (contact Hotel CP1: 0256496850/ 0729980190, contact Camin: 0256404321/0256404322).

Dupa ce rezervati locul de cazare, scrieti-ne la adresa contact@elearning.upt.ro pentru ca echipa CeL sa poata confirma atat celor de la Camin cat si la CP1  ca sunteti student la ID/IFR si puteti beneficia de reducerile mentionate.

Structura anului universitar ID/IFR 2022/2023  cu toate datele in care aveti programate examenele este aici.

Pentru mai multe informații vă rugăm să urmariți Forumul Noutati din Campusul Virtual!