Descoperă Orizonturile Inteligenței Artificiale: Universitatea Politehnica Timișoara Găzduiește un Training Inovator pentru Cadrele Didactice

Descoperă Orizonturile Inteligenței Artificiale: Universitatea Politehnica Timișoara Găzduiește un Training Inovator pentru Cadrele Didactice

Universitatea Politehnica Timișoara a organizat un training inovator, susținut de Dr. ing. Diana Andone, pentru cadrele didactice ale universității. Scopul acestuia a fost introducerea inteligenței artificiale în învățământul universitar superior.

Dr. ing. Diana Andone, expert în tehnologii multimedia și web, a prezentat exemple practice și studii de caz care au evidențiat beneficiile inteligenței artificiale în procesele academice. De asemenea, s-au discutat noile norme ale Universității Politehnica Timișoara privind utilizarea inteligenței artificiale în contextul universitar și redactarea lucrărilor științifice.

Training-ul a avut un impact semnificativ asupra cadrelor didactice, oferindu-le o perspectivă actualizată asupra potențialului inteligenței artificiale în învățământul universitar. Participanții au descoperit metode inovatoare de predare și au înțeles provocările și oportunitățile pe care le oferă această tehnologie în mediul academic.

Universitatea Politehnica Timișoara rămâne angajată în dezvoltarea continuă și în oferirea unui mediu de învățare modern. Astfel de training-uri reprezintă un pas important în promovarea dezvoltării profesionale și în îmbunătățirea calității învățământului superior.