Cel: 2021 în cifre și fapte

Cel: 2021 în cifre și fapte

Pentru echipa Centrului de ID/IFR și e-Learning, anul 2021 a fost un an deosebit în ceea ce reprezintă procesul academic și comunitate, cu numeroase activități deosebite. A fost un an în care educația s-a desfășurat în continuare online, un an cu peste două zeci de mii de sesiuni online, conferințe, traininguri, workshopuri și webinarii realizate exclusiv online, și cu milioane de interacțiuni pe Campusul Virtual, ”online” reprezentând soluția pentru sfera educațională și tehnologie din ultimii doi ani.

Și în acest an, echipa CeL a continuat tradiția ultimilor 20 + de ani de a promova educația online și educația deschisă, îmbunătățirea competențelor digitale pentru diverse domenii ale societății și s-a implicat mai mult în comunitate, anul 2021 continuând în regim online în contextul pandemiei COVID-19.

În 2021, ing. Daniela Stoica, doctorand, un membru al echipei CeL a trecut în neființă, dar a rămas în sufletele, proiectele și multe dintre activitățile noastre.

În anul 2021 am continuat să schimbăm viețile a sute de studenți, oferindu-le șansa la educație oricând, de oriunde și în ritmul fiecăruia, organizând sesiunea de admitere la ID și IFR pentru al 23-lea an consecutiv în Universitatea Politehnica Timișoara.

Citește Newsletter-ul mai jos: