A doua întâlnire de proiect DigiCulture a avut loc la Roma

A doua întâlnire de proiect DigiCulture a avut loc la Roma

A doua întâlnire a proiectului DigiCulture a avut loc la Roma în perioada 23-24 mai 2019, gazdă fiind Universitatea Roma Tre, fiind prezenți toți partenerii.

Partenerii proiectului au discutat o serie de subiecte legate de dezvoltarea proiectului, inclusiv rapoarte de la fiecare partener. Subiectele principale dezbătute au fost legate de Ghidurile conceptuale pentru competențele digitale și incluziunea socială pentru industriile creative cu Universita Roma Tre în rol principal, Hub-ul virtual de învățare integrat – platforma MOOC online și mobilă cu Universitatea Politehnica din Timișoara în rol principal, evaluarea digitală a competențelor digitale și ecusoanele digitale deschise pentru educația adulților, cu un statut prezentat și un atelier organizat și Evaluarea eficacității competențelor digitale pentru cultură, asigurarea calității și a sustenabilității, cu JMEA ca rol principal. Cu toate acestea, subiectul cel mai discutat a fost Cursul digital al competențelor digitale și incluziunii sociale pentru industriile creative (DSC), cu dezbateri și discuții privind programul și programele de învățământ între toți partenerii.

Au fost, de asemenea, dezbătute și planificate probleme administrative și de promovare, cum ar fi problemele de management și financiare, diseminarea și înmulțirea.