evenimente

All evenimente
iun.
29

Ceremonia de absolvire ID/IFR – promoția 2019

Momente pline de emoții atât pentru absolvenții promoției 2019 a cursurilor în regim ID/IFR, cât și pentru cadrele didactice care i-au călăuzit în ultimii ani. Sâmbătă, 29 iunie, studenții de la specializările TST, Informatică, CRP și TCM s-au întâlnit în sala Auditorium a Bibliotecii Centrale UPT pentru ultima dată într-un cadru oficial la ceremonia de absolvire a cursurilor de licență în regim ID/IFR.

By CeL |
DETAIL
mai
31

IDMSC 2019 Interactive Digital Media Student Contest

Studenții si elevii vor avea ocazia să își prezinte cele mai interesante proiecte, să câștige premii și să interacționeze direct cu reprezentanți ai mediul economic, posibili angajatori ai participanților.

By CeL |
DETAIL
oct.
06

CeL 20 Alumni Party

Aniversarea a 20 de ani de la înființarea Centrului de ID/IFR și e-Learning – CeL

By CeL |
DETAIL
mart.
22

Workshop Educația deschisă și impactul digitalizării

Organizat în cadrul Săptămâna Educației Deschise 2019 (Open Education Week), workshop-ul va evidenția impactul deschiderii în epoca digitală, de la politici către indivizi, profesori și studenți.

By CeL |
DETAIL
nov.
16

Workshop Digital Skills 2018

Prezentarea unor povești de succes în domeniul marketing-ului digital și al muzeelor virtuale dar și al patrimoniului cultural, inclusiv Europeana vor fi punctele de interes ale acestui workshop.

By CeL |
DETAIL
nov.
22

Workshop ABC to LD

Un workshop efectiv și antrenant, în care, folosind un format de joc, echipele creează un „storyboard” vizual care evidențiază tipul și succesiunea activităților de învățare.

By CeL |
DETAIL
oct.
05

Workshop OpenVM

The OpenVM Workshop with the theme Virtual Mobility Service and Advanced Learning Technologies was organised part of the International Conference on eLearning in Central and Eastern Europe, 5-6 October 2018, Timisoara. The OpenVM Workshop role was to inform amongst education, higher education and adult training professionals the purpose and objectives of the Open Virtual Mobility project (openVM), which is an Erasmus+ strategic partnership (2017-2020) addressing […]

By CeL |
DETAIL
nov.
16

Workshop Digital Skills 2018

Ce reprezintă industriile creative și care este impactul lor în economia globală? Ce reprezintă competențele digitale și ce sunt abilitățile digitale și cum se validează acestea în domeniul industriilor creative? Cum se pot introduce competențele digitale în Europass CV? Cum se pot accesa, utiliza și integra diverse unelte și aplicații online, mobile? Exemple practice de […]

By CeL |
DETAIL

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP