evenimente

Mar
06

Workshop Digital Competences for Open Education

What are the open educational resources OER and the massive open online MOOCs courses? How can you access, use and integrate them into higher education?
Exemple practice de utilizare și integrare a OER și MOOCs în învățământul universitar și pre-universitar cu studii de caz la nivel european, din Germania, Lituania, Marea Britanie, Croația și România.

By CeL |
DETAIL
Dec
13

Workshop Digital Skills and Competences – Digital Culture, Europeana și Timișoara 2021

The Politehnica University of Timisoara through the e-Learning Center together with the Multimedia Center have organized the fourth edition of the Digital Skills and Competences / Digital Skills and Skills workshop on Digital Culture, Europeana and Timișoara 2021 on Friday, December 13th. The event was attended by dozens of participants and was broadcasted online, through live streaming on the Facebook platform.

By CeL |
DETAIL
Sep
20

Mobilierul CeL, prezent la „Uniunea VIP-urilor” – expoziția inedită a artistei Haegue Yang în cadrul Art Encounters BIENNIAL 2019

Scaunul directorului CeL, dr. Diana Andone a făcut parte, în perioada 20 septembrie – 27 octombrie din epoziția inedită a artistei Haegue Yang, în cadrul Art Encounters BIENNIAL 2019 – Timișoara.

By CeL |
DETAIL
Oct
19

Codecamp 2019 a reunit peste 500 de entuziaști în IT la UPT

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de ID/IFR și e-Learning (CEL) a găzduit, sâmbătă, 19 octombrie, la Centrul de Conferințe al UPT o nouă ediție a Codecamp Timișoara. La eveniment au participat peste 500 de de entuziaști în IT, care au avut de ales din peste 35 de sesiuni susținute de speakeri internaționali și români. Deep […]

By CeL |
DETAIL
Oct
10

Dialogul om-calculator și tehnologiile ajutătoare – subiecte de cercetare publicate la conferința SpeD2019

Cele mai interesante noi cercetări în tehnologiile de recunoașterea vorbirii și a dialogului om-calculator, dar și tehnologiile din spatele asistenților digitali (printre cei mai cunoscuți – Siri, Alexa, Home) au fost prezentate în perioada 10-12 octombrie la Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara, în cadrul evenimentului internațional 10th International Conference on Speech Technology and Human-Computer Dialogue – SpeD 2019

By CeL |
DETAIL
Oct
05

Sute de studenți ai UPT au participat la deschiderea anului universitar ID/IFR

  Au intonat „Gaudeamus” și imnul Politehnici, și-au cunoscut cadrele didactice pentru prima dată și au învățat să utilizeze platforma digitală prin intermediul căreia vor studia în următorii ani – toate într-o dimineață de sâmbătă, când studenții specializărilor ID (învățământ la distanță) și IFR (învățământ cu frecvență redusă) din cadrul Universității Politehnica Timișoara au participat […]

By CeL |
DETAIL
Sep
27

Aplicațiile AR și VR – atracție pentru sute de copii la Noaptea Cercetătorilor Europeni

Sute de copii și tineri au experimentat lumea prin prisma realității virtuale și augmentate la standul CeL și CM de la Noaptea Cercetătorilor Europeni.

By CeL |
DETAIL
Sep
14

Sute de copii au experimentat cu aplicații de AR și VR la Timișoara Science Festival

Lumi virtuale, realități augmentate și multe jocuri și aplicații educative – au fost numai câteva din atracțiile care au adunat sute de copii la standul UPT de la Timișoara Science Festival Timișoara. Aici, cercetătorii de la Centrul ID/IFR și e-Learning i-au întâmpinat pe cei mici cu multă bună dispoziție, ochelari și echipamente VR de ultimă generație și le-au explicat celor interesați „știința” din spatele tehnologiilor folosite.

By CeL |
DETAIL

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP