Webinar OER Quality Assessment

Webinar OER Quality Assessment

În cadrul Open Education Week 2019, EDEN (European Distance and e-Learning Network), organizează o serie de webinarii dedicate impactului educatiei deschise, a importanței resurselor educaționale deschise și a cursurilor online, transformărilor din mediul universitar mondial provocate de lumea digitală și de educația deschisă.

Webinariile sunt libere, trasnmise online, în fiecare zi a săptămânii după un porgram care se află aici.

Centrul de ID/IFR și eLearning al Universității Politehnica Timișoara este implicat direct într-unul din aceste webinarii, joi, 7 martie de la ora 14:00 la 15:30, când directorul CeL, dr. Diana Andone este unul dintre vorbitorii webinar-ului “OER quality assessment”. 

În contextul educației deschise, uneltele de verificare a calității sunt necesare. În timpul webinar-ului vor fi dezbătute o serie de perspective mulțumită participării mai multor experți din domenii diferite. Vor fi prezentate modelele de calitate ale proiectelor Erasmus+, Open Virtual Mobilty (CeL-UPT partener) și Digiculture (Cel-UPT coordonator).Moderator: Antonella Poce, EDEN Fellow, EDEN NAP SC Chair, University Roma III, Italy

Speakers: Gemma Tur Ferrer, Ulf-Daniel Ehlers, Ebba Ossiannilsson, Neil Butcher, Diana Andone, Antonella Poce, Svetlana Knyazeva

Pentru a afla mai multe informații apăsați aici.

Webinar-ul va avea loc pe pagina Adobe Connect a EDEN.

Apăsați aici pentru a vă înscrie. EDEN eliberează și certificate de participare (open badges) pentru cei care se înscriu.

Săptămâna educației deschise (OEW) este o celebrare a mișcării globale a educației deschise. Obiectivul său este creșterea conștientizării mișcării și a impactului pe care aceasta îl are asupra educației și studiului din lumea întreagă dar și asupra oportunităților educaționale deschise și gratuite care există pentru oricine, oriunde, chiar acum.