Cartierul Elisabetin în diferite etape ale trecutului, sub reflectorul timișorean

Cartierul Elisabetin în diferite etape ale trecutului, sub reflectorul timișorean

Al treilea spectacol de dans, care a avut loc în 21 Octombrie la Cinema Victoria Timișoara a adus sub reflector imaginea cartierului Elisabetin în diferite etape ale trecutului, având în centrul său pe cele trei personaje feminine: Netti – Timișoara interbelică, Carla – Timișoara în anii comunismului și Pia – Timișoara postdecembristă.

Revenim cu câteva imagini de la finalul săptămânii trecute, de la un spectacol deosebit despre familie, emoții, senzații și amintiri, o reimprimare a poveștilor mai puțin știute ale unui cartier de legendă, acolo unde dansul s-a împletit cu tehnologia.
 
Un public numeros și impresionat ne-a fost alături în seara de vineri, la Cinema Victoria Timișoara, unde cartierul Elisabetin a fost destăinuit prin prisma vocilor pluriculturale, a emoților și a familiei de odinioară,  într-o călătorie atipică prin amintirile familiei Brînzeu, din timpul celor trei generații.
 
Au fost atât de multe de (re)văzut și (re)descoperit, iar noi suntem mai mult decât bucuroși că am putut crea o astfel de interacțiune cu cetățenii și că am putut lega istoria de demult a orașului cu oamenii de azi.