fbpx

workshop open education week

Mar
31

Workshop Educația deschisă – de la teorie la practică: experiențe în OER și MOOC

Ce reprezintă resursele educaționale deschise OER și cursurile masive deschise online MOOCs? Cum se pot accesa, utiliza și integra în educația universitară?
Exemple practice de utilizare și integrare a OER și MOOC în învățământul universitar și pre-universitar cu studii de caz la nivel european, din SUA, Irlanda și Romania.

De CeL |
DETALIU
Mar
11

Workshop Open Education – concept, tools, resources, practices

Ce reprezintă resursele educationale deschise OER si cursurile massive deschise online MOOCs?  Cum se pot accesa, utiliza și integra in educația universitară?

De CeL |
DETALIU
Mar
13

Workshop Opening Up Education

Ce reprezintă OER si MOOC? Cum se pot accesa, utiliza și integra in educația universitară?
Exemple practice de utilizare si integrare a OER și MOOC în învățământul universitar si pre-universitar. Utilizarea mobile learning în învățământul universitar si pre-universitar. Studii de caz din Romania.

De CeL |
DETALIU

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP