fbpx

Victor Holotescu

Victor Holotescu

Ro: Victor Holotescu 

Victor Holotescu este doctorand UPT studiind identitatea digitală pe rețele descentralizate. Are o experiență de peste 8 ani în dezvoltare software. Printre altele, în portofoliul său se află aplicațiile mobile precum TPark, AVPS, aplicațiile ArtEncounters, ArtTM, Campus Virtual UPT. A câștigat premii la concursuri de profil și a participat la internship-uri Erasmus la Universitatea din Oulu, Finlanda si la Mississippi State University, USA

En: Victor Holotescu 

Victor Holotescu is a UPT Ph.D. student studying digital identity on decentralized networks. He has over 8 years of experience in software development. Among others, his portfolio contains mobile applications such as TPark, AVPS, ArtEncounters applications, ArtTM, UPT Virtual Campus. He has won prizes in profile competitions and participated in Erasmus internships at the University of Oulu, Finland and at Mississippi State University, USA.

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP