fbpx

Webinar EDEN NAP: Proiectarea cursurilor online pentru competențe digitale și competențe pentru industriile creative – DigiCulture

Prezentatorii vor face o introducere a celor 13 cursuri online scurte, care sunt în curând gata de lansare și vor expune cum pot fi utilizate acestea, atât în situația actuală a pandemiei, cât și în viitor, pentru a îmbunătăți competențele digitale relevante ale adulților.

Proiectul DigiCulture Erasmus + creează cursurile online de competențe digitale pentru industriile creative disponibile în Hub-ul de învățare virtuală UniCampus care se adresează adulților cu un nivel scăzut și cu risc, instrumentul de evaluare electronică a competențelor digitale și insigne deschise pentru competențe digitale. Împreună, acestea vor oferi noi oportunități importante în accesul la cunoștințe pentru adulții slab calificați, care vor dobândi noi abilități digitale și competențe interculturale și își pot îmbunătăți șansele de a găsi un loc de muncă sau de a-și îndeplini performanțele în munca actuală.

Proiectul abordează un decalaj în educația industriilor creative și culturale (CI), unde se pune accentul pe utilizarea noilor tehnologii digitale, în contextul în care actorii din zona antreprenoriatului (management de proiect) dar și din rândul celor care sunt proaspăt absolvenți, cât și angajații existenți nu au competențe importante. Prezentatorii vor face o introducere a celor 13 cursuri online scurte, care sunt în curând gata de lansare și vor expune cum pot fi utilizate atât în situația actuală a pandemiei, cât și în viitor, pentru a îmbunătăți competențele digitale relevante ale adulților.

Partenerii proiectului Digital Culture – Perfecționarea competențelor digitale și îmbunătățirea incluziunii sociale a adulților în industriile creative – Cultură Digitală provin din universități, din zona de formare pentru adulți și din sectorul cultural din România, Italia, Austria, Danemarca, Lituania, Marea Britanie și Irlanda.

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP