fbpx

Seminar OER – (Open Educational Resources) și MOOC (Massive Open Online Courses)

Ce reprezintă OER si MOOC? Cum se pot accesa, utiliza și integra in educația universitară? Exemple practice de utilizare si integrare a OER și MOOC în învățământul universitar. Modul în care studenții pot să utilizeze aceste resurse în diverse activități.

start

13/03/2014 - 14:00

Sfârșit

13/03/2014 - 15:30

Abordare

Sala A108, Cladirea Electro, Bd. Vasile Parvan No.2 - Universitatea Politehnica Timișoara   Vezi harta

Ce reprezintă OER si MOOC?  Cum se pot accesa, utiliza și integra în educația universitară?

Exemple practice de utilizare și integrare a OER și MOOC în învățământul universitar și modul în care studenții pot să utilizeze aceste resurse în diverse activități.

 

Săptămâna Educației Deschise

Săptămâna Educației Deschise / Open Education Week
este un eveniment promovat de asociația mondială Open Education Consortium, având ca scop prezentarea oportunităților pe care le oferă educația deschisă, a rezultatelor integrării acesteia în toate formele de educație, fie că e vorba de dezvoltarea de abilități sau cunoștințe la locul de muncă, ca suport al educației universitare sau pre-universitare sau pur și simplu pentru a afla ceva nou, legat de un interes personal al fiecărui individ în parte.

MAI MULTE DETALII

Telefon

0256403300

E-mail

contact@elearning.upt.ro

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP