fbpx

IDMSC 2019 Interactive Digital Media Student Contest

Studenții si elevii vor avea ocazia să își prezinte cele mai interesante proiecte, să câștige premii și să interacționeze direct cu reprezentanți ai mediul economic, posibili angajatori ai participanților.

start

31/05/2019 - 10:00

Sfârșit

31/05/2019 - 14:00

Abordare

Bd. Vasile Parvan nr. 2B Timisoara   Vezi harta

Interactive Digital Media Student Contest 2019

Universitatea Politehnica Timisoara prin Centrul Multimedia organizează  vineri, 31 mai 2019 – Concursul Studențesc Interactive Digital Media Student Contest 2019.
Aflat la a 6-a editie, IDMSC este o competiție care își propune să stimuleze creativitatea și spiritul de competiție în domeniul multimedia. Concursul se adresează studenților de nivel licență, master și doctorat de la universități din România și din străinătate, dar si elevilor de liceu care pot dezvolta proiecte in următoarele secțiuni:

Dezvoltare Web, Dezvoltare pentru Dispozitive Mobile, Producție Audio-Video, Design Grafic și Internet of Things.

Studenții si elevii vor avea ocazia să își prezinte cele mai interesante proiecte, să câștige premii și să interacționeze direct cu reprezentanți ai mediul economic, posibili angajatori ai participanților.
Înscrierea proiectelor se face online: https://idmsc2019.cm.upt.ro/
Premii importante, întalniri directe cu reprezentanți ai companiilor de renume din domeniul multimedia – vineri 31 mai 2019 la Concursul Studențesc Interactive Digital Media #IDMSC2019

Click pentru a citi informații legate de eveniment pe pagina web a UPT

MAI MULTE DETALII

Site-ul web

https://idmsc2019.cm.upt.ro/

Concursul studențesc Interactive Digital Media se întoarce și anul acesta! Ești student sau elev? Concurează într-una din secțiunile Dezvoltare Web, Dezvoltare pentru Dispozitive Mobile, Producție Audio-Video, Design Grafic sau Internet of Things și câștigă premii importante oferite de către sponsorii evenimentului!

Click pentru a înscrie un proiect

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP