fbpx

Ceremonia de absolvire ID/IFR - promoția 2019

Momente pline de emoții atât pentru absolvenții promoției 2019 a cursurilor în regim ID/IFR, cât și pentru cadrele didactice care i-au călăuzit în ultimii ani. Sâmbătă, 29 iunie, studenții de la specializările TST, Informatică, CRP și TCM s-au întâlnit în sala Auditorium a Bibliotecii Centrale UPT pentru ultima dată într-un cadru oficial la ceremonia de absolvire a cursurilor de licență în regim ID/IFR.

start

29/06/2019 - 10:00

Sfârșit

29/06/2019 - 12:00

Abordare

sala Auditorium, Centrul de documentare și transfer tehnologic (Biblioteca UPT), Bv. Vasile Parvan Nr. 2B,   Vezi harta

Ceremonia de absolvire ID/IFR – promoția 2019

Absolvenții cursurilor în regim ID (învățământ la distanță) și IFR (învățământ cu frecvență redusă) s-au întrunit pentru o ultimă ocazie festivă – ceremonia de absolvire a promoției 2019. Evenimentul a fost organizat de Centrul ID/IFR și eLearning al Universității Politehnica Timișoara și a reunit atât absolvenții, cât și cadrele didactice de la toate cele patru specializări în regim ID/IFR.

Momente pline de emoții atât pentru absolvenții promoției 2019 a cursurilor în regim ID/IFR, cât și pentru cadrele didactice care i-au călăuzit în ultimii ani. Sâmbătă, 29 iunie, studenții de la specializările Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații (facultatea de ETCTI), Informatică (facultatea de Automatică și Calculatoare), Comunicare și Relații Publice (facultatea de Științe ale Comunicării) și Tehnologia Construcțiilor de Mașini (facultatea de Mecanică) s-au întâlnit în sala Auditorium a Bibliotecii Centrale UPT pentru ultima dată într-un cadru oficial la ceremonia de absolvire a cursurilor de licență în regim ID/IFR.

Gaudeamus Igitur

Ceremonia a debutat cu intonarea tradiționalului „Gaudeamus”, urmat de imnul Universității Politehnica Timișoara iar cuvântul de bun venit a fost rostit de către directorul CeL – dr. Diana Andone. Conducerea Universității Politehnica Timișoara a fost reprezentată prin cuvântul lui conf. univ. dr. Liviu. Cadariu -Brăiloiu – prorector al UPT, dar și cadru didactic al unora dintre absolvenți. Mai departe au luat cuvântul câte un reprezentant al fiecărei specializări din partea studenților, dar și a cadrelor didactice.

Informatică ID – facultatea de Automatică și Calculatoare

Din partea facultății de Automatică și Calculatoare a luat cuvântul conf.dr.ing. Ciprian-Bogdan Chirilă – prodecanul facultății și responsabilul academic pentru ID prof. dr. ing. Lăcrămioara Stoicu-Tivadar. Studenții de la specializarea Informatică ID au fost reprezentați de către Adrian Jurcuț.

Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații ID – facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale

Din partea facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale au luat cuvântul prof. univ. dr. ing. Radu Vasiu – responsabil academic pentru TST ID și prof. univ. dr. ing. Florin Alexa, decanul facultății. Studenții de la specializarea Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații ID au fost reprezentați de către Andrei Pană.

Tehnologia Construcțiilor de Mașini IFR – facultatea de Mecanică

Facultatea de Mecanică a fost reprezentată de către prodecanul conf. dr. ing Aurel Tulcan și ș.l.dr. ing. Adrian Dume – responsabil academic pentru specializarea Tehnologia Construcțiilor de Mașini. Reprezentantul studenților de la specializarea TCM , Alina Sfercoci a ținut un discurs emoționant, apreciat și aplaudat de întreaga audiență.

Comunicare și Relații Publice ID – facultatea de Științe ale Comunicării

Din partea facultății de Științe ale Comunicării au luat cuvântul prodecanul Lect. Univ. dr. Simona Șimon și responsabilul academic pentru specializarea Comunicare și Relații Publice ID – conf. univ. dr. Gabriel-Mugurel Dragomir.
Absolvenții celor patru specializări în regim ID/IFR au fost chemați apoi pe scenă pentru a primi diplomele acordate de către Centrul ID/IFR și eLearning. Acestea au o valoare comemorativă și au fost înmânate de către responsabilii academici ai fiecărei specializări.
A urmat apoi punctul culminant al evenimentului – aruncarea tocilor în aer de către absolvenții celor patru specializări în regim ID/IFR, urmat de fotografia oficială de grup pentru promoția 2019. Absolvenții, alături de familie și prieteni, cadrele didactice și echipa CeL au ciocnit un pahar de șampanie și au depănat amintiri emoționante din anii de studiu în cadrul unui cocktail pus la dispoziție în holul din fața sălii Auditorium.

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP