Workshop ABC to LD

Workshop ABC to LDCentrul de ID/IFR si e-Learning – CeL


Workshop

ABC to LD (ABC to Learning Design)
ABC pentru proiectare educațională

Proiectul Erasmus+ ABC to VLE

Joi 22 Noiembrie 2018 orele 12:00 – 14:00

Sala Polivalentă, Biblioteca UPT, B-dul. Vasile Pârvan No. 2B, Timișoara

Elearning.upt.ro

Workshop-ul este organizat de către CeL (partener in proiectul Erasmus+ ABC to VLE) și este susținut de Dr. Clive Young și Dr. Natasa Perovic, din echipa de Digital Education, a Knowledge Lab a University College London (UCL), universitate pe locul 7 in QS World Ranking. 

ABC to LD este un workshop efectiv și antrenant, care a fost testat până acum cu succes pe o serie de programe educaționale în peste 30 de universități. În doar 90 de minute, folosind un format de joc, echipele sunt capabile să colaboreze pentru a crea un “storyboard” vizual care evidențiază tipul și succesiunea activităților de învățare (online și offline) necesare pentru a satisface rezultatele învățării cursului sau specializării. ABC este utilă în special pentru specializările noi sau în proces de modificare, dar și pentru cele care se transformă într-un format online sau blended learning (cu suport de tehnologie). https://blogs.ucl.ac.uk/abc-ld

Vă invităm să participați la acest workshop, care va fi primul pas spre realizarea îmbunătățirii cursului sau specializării Dvs., spre integrarea eficientă a cursului in CVUPT Campus Virtual al UPT. Ideal, participarea la acest workshop este indicată pentru 1-2 membri din aceeași echipă de curs, sau specializare.

Participarea este liberă, pentru cadre didactice și studenți, prezentările se vor desfășura în Engleză și se va elibera certificat de participare.

Pentru eficientizare vă rugăm sa confirmați participarea la diana.andone@upt.ro sau pe CVUPT https://cv.upt.ro/mod/choice/view.php?id=45013&forceview=1 până miercuri 21.11 ora 13.

Vă așteptăm.

Fotografii