Invitatie Absolventi CeL

Invitatie Absolventi CeL

14 august 2018

Dragi absolvenți,

    Universitatea Politehnica Timișoara, Centrul de ID/IFR și e-Learning are deosebita plăcere de a vă invita la Aniversarea a 20 de ani de la înființarea Centrului de ID/IFR și e-Learning – CeL, (denumirea inițială Centrul Regional de Studii în Învățământ la Distanță – CSID) care va avea loc în 5 – 6 Octombrie 2018 la Timișoara.

Cu această ocazie CeL vă invită Sâmbătă 6 octombrie 2018 între orele 10-16 la Petrecerea asbolvenților de la învățământ la distanță – CeL Alumni Party, in spațiul UPT din Bul. Vasile Pârvan No. 2, Timișoara.

La acest eveniment sunt invitate să participe toate promoțiile de la toate cele patru specializări: Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații (fost Tehnologii Audio-Video și Multimedia), InformaticăComunicare și Relații PubliceTehnologia Construcțiilor de Mașini.

Studenți din toată țara au absolvit cursurile CeL. Unii sunt din Timișoara, alții au străbătut România din celălalt capăt al ei. Absolvenții sunt parte din sufletul oricărei instituții de învățământ, ei contribuie la consolidarea și clădirea viitorului CeL. Prieteniile care dăinuie, cunoștințele și învățămintele deprinse, frumusețea orașului dar și căldura cadrelor didactice și ale personalului administrativ sunt câteva dintre motivele pentru care suntem siguri că veți fi alături de noi. Sâmbătă, special pentru voi, organizăm un Garden Party în Parcul UPT. Prietenia, buna-dispoziție și amintirile frumoase sunt ținta noastră pentru acest eveniment.

Le oferim celor dintre dumneavoastră care doresc să își promoveze un produs sau o companieposibilitatea de a își face reclamă contra cost prin amplasarea unui stand și/sau împărțirea de materiale publicitare.

În cadrul acestui eveniment va fi lansată și o carte aniversară CeL@20 care va conține activitățile importante derulate de CeL de-a lungul anilor. Am fi onorați și încântați dacă ați putea să ne transmiteți un mesaj, un gând, o amintire care vă leagă de CeL și pe care să le putem publica în această carte. Vă rugăm să transmiteți aceste mesaje până cel târziu în 1 Septembrie 2018.

Vă rugăm să ne contactați pentru mesaje, spații de expunere și/sau să confirmați intenția de a participa la această petrecere până la data de 1 septembrie 2018, prin email la contact@elearning.upt.ro sau tel 0256 403300. Pentru acest weekend vom putea oferi și cazare, contra cost in Hotelurile CP1 și CP2. Mai multe informații pe web la elearning.upt.rosau pe Pagina Facebook  – CeL CIDUPT.  

CeL a fost înființat în 1998 ca și Centrul de Studii în Învățământ la Distanță în cadrul programului Phare Multi-Country, cu scopul de integrare funcțională în rețeaua trans-regională de centre de studii în învățământ deschis la distanță din Europa Centrală și de Est. În acești 20 de ani CeL a inițiat, promovat și gestionat învățământul la distanță în universitate, crearea și gestionarea Campusului Virtual al UPT și a dezvoltat activități de cercetare și dezvoltare în eLearning și blended learning, mobile learning, a resurselor educaționale deschise (OER), a educației deschise, în dezvoltarea UniCampus ca primul MOOC (Massive Open Online Courses) universitar din România pentru cursuri online, gratuite și deschise.

Vă așteptăm cu drag!

Dr.ing. Diana Andone

Director CeL

Centrul de ID/IFR și e-Learning