Sute de studenți online la Deschiderea anului universitar 2021/2022 – ID și IFR

Sute de studenți online la Deschiderea anului universitar 2021/2022 – ID și IFR

Primul weekend cu emoții pentru studenții de la învățământ la distanță și frecvență redusă din Universitatea Politehnica Timișoara. Aceștia au participat, sâmbătă, 2 octombrie 2021 la Deschiderea anului universitar 2021-2022 ID/IFR.

Evenimentul a fost organizat de Centrul de ID/IFR și e-Learning UPT și a avut loc online, pentru al doilea an consecutiv. Sute de studenți la formele de învățământ la distanță și cu frecvență redusă au participat prin Zoom, evenimentul fiind transmis LIVE pe platformele Facebook și YouTube.

Ca în fiecare an, în deschiderea Ceremoniei s-a intonat Imnul Universității Politehnica Timișoara, cuvântul de bun venit fiind rostit de gazda evenimentului, dr. ing. Diana Andone – directorul CeL. Tot în deschidere, Conf. dr. ing. Florin Drăgan, rectorul UPT și cadru didactic la ID a întâmpinat noii studenți cu un mesaj de bun venit, adresat în numele conducerii universității.

Informatică ID - Facultatea de Automatică și Calculatoare

Prof. dr. ing. Marius Marcu – decanul facultății de Automatică și Calculatoare și prof. dr. ing. Lăcrămioara Stoicu-Tivadar – responsabil academic pentru specializarea Informatică ID au adresat cuvântul de bun-venit studenților de la Informatică la distanță.

TST ID - Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale

Decanul facultății de Electronică, telecomunicații și tehnologii informaționale – prof. dr. ing. Dan Lascu împreună cu prof. dr. ing. Radu Vasiu responsabilul academic pentru specializarea Tehnologii și sisteme de telecomunicații ID le-au urat bun venit noilor studenți de la TST ID.

CRP ID - Facultatea de Științe ale Comunicării

Studenții de la specializarea Comunicare și Relații Publice – învățământ la distanță au fost întâmpinați de prof. univ. dr. Daniel Dejica – decanul facultății de Științe ale Comunicării și conf. dr. Mugurel Dragomir – responsabil academic pentru specializarea CRP – ID.

TCM IFR - Facultatea de Mecanică

În numele facultății de Mecanică s-au adresat studenților decanul facultății –  conf. dr. ing. Virgil Stoica – împreună că responsabilul academic pentru specializarea Tehnologia Construcțiilor de Mașini – învățământ cu frecvență redusă – ș.l. dr. ing. Adrian Dume.

Cu ocazia deschiderii anului universitar, noii studenții au avut ocazia să descopere activitățile și proiectele desfășurate de Centrul de ID/IFR și e-Learning UPT și să cunoască echipa, reprezentată de departamentul tehnic și administrativ. Fiecare membru al echipei CeL a transmis astfel câte un mesaj atât studenților de la ID, cât și celor de la IFR.

În încheierea evenimentului a fost intonat tradiționalul Gaudeamus igitur.

Urmărește înregistrarea evenimentului: