Open Education Week 2024 / A XI-a ediție workshop-ului internațional Open Education Week 2024

Open Education Week 2024 / A XI-a ediție workshop-ului internațional Open Education Week 2024

A XI-a ediție a workshop-ului internațional

Open Education Week Workshop 2024

Provocări în știința și educația deschisă

|

Challenges in Open Science & Education

Vineri, 08 martie 2024, 11:00 – 17:00, hibrid

sala K1, Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara și online

Organizat în cadrul Open Education Week 2024

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Departamentul ID/IFR și educație digitală împreună cu Alianța de Universități Europene E³UDRES² și a Ent-r-e-novators, cu sprijinul IEEE Romania, în cadrul Săptămânii Educației Deschise 2024, susținută de Open Education Global, organizează Workshopul Internațional Open Education Week 2024, cu tema Provocări în știința și educația deschisă/Challenges in Open Science & Education.

Cea de-a XI-a ediție a Workshopului Internațional OEW este organizată vineri, 08 martie 2023, orele 11:00 – 17:00, de Universitatea Politehnica Timișoara, prin Departamentul ID/IFR și educație digitală, împreună cu Alianța de Universități Europene E³UDRES² și a Ent-r-e-novators, cu sprijinul IEEE Romania, în cadrul Săptămânii Educației Deschise 2024, susținută de Open Education Global, în sala K1, Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara (Bulevardul Vasile Pârvan, nr. 2 B, alăturat Bibliotecii Centrale a UPT) și online.

#openeducationwk #OEWeek  #OEWTimisoara #entr-re-novators 

Vineri, 8 martie 2024, orele 11:00 – 17:00 | HIBRID

Sub tema provocări în practici, unelte și metode ale științei deschise și educației deschise, prezentările vor pune accent pe modul în care știința deschisă și resursele educaționale deschise sunt aplicate în viața de zi cu zi, în special în contextul universităților, a proiectelor de cercetare, dar și al educației în general. Un accent va fi pus pe răspunsul sistemelor educaționale și de cercetare la provocările tehnologiilor emergente de inteligență artificială, realitate virtuală și blockchain.

Workshopul aduce împreună speakeri internaționali, pregătind sesiuni interactive și discuții și se adresează atât cadrelor didactice, cât și studenților, dar și actorilor din domeniul educației și formării, formatorilor IT sau departamentelor de resurse umane.

Prezentările se vor desfășura în engleză, iar participanții vor primi Open Education Workshop Participant Open Badges (Certificate digitale deschise) online și în plus, Certificate de participare pentru participanții fizic, în sală.

Participarea este gratuită și vă puteți însccrie completând următoarele formulare: