fbpx

Mark Frydenberg

Mark Frydenberg

Ro: Mark Frydenberg

Mark Frydenberg este lector la Universitatea Bentley din SUA,  un autor de succes din seria de cărți Cengage Learning. Interesele profesionale ale lui Mark includ utilizarea tehnologiilor in educație. El este Directorul CIS Learning and Technology Sandbox (http://cis.bentley.edu/sandbox) și este un speaker frecvent la conferințe pe teme de utilizare a tehnologiilor web 2.0.

En: Mark Frydenberg

Mark Frydenberg is a Senior Lecturer at Bentley University, USA, a successful author of the Cengage Learning book series. Mark’s professional interests include the use of technology in education. He is the Director of the CIS Learning and Technology Sandbox (http://cis.bentley.edu/sandbox) and is a frequent speaker at web 2.0 technology conferences.

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP