fbpx

Dr. Sandra Kucina Softic

Dr. Sandra Kucina Softic

Sandra Kučina Softić este președintele EDEN și director adjunct pentru educație și asistență pentru utilizatori la Centrul de informatică al Universității din Zagreb (SRCE). Activitatea ei este axată pe monitorizarea și încurajarea implementării e-learning în instituțiile de învățământ superior din Croația și oferirea de sprijin și consiliere instituțiilor, profesorilor și studenților în implementarea noilor tehnologii în procesul de învățare și predare. Ea a fost numită reprezentanta Croației în grupul de lucru ET2020 pentru Abilități și Tehnologii Digitale (2016-2018) și în grupul de lucru ET2020 pentru Educație Digitală: învățare, predare și evaluare (2018-2020). Ea a obținut un doctorat de la Universitatea din Zagreb și un master în Educație Digitală la Universitatea din Edinburgh, Marea Britanie în 2014. Din 2016 până în 2019 a fost vicepreședinte EDEN pentru Colaborare Profesională Deschisă.

Sandra Kučina Softić is EDEN president and Assistant Director for Education and User Support at the University of Zagreb University Computer Centre (SRCE). Her work is focused on monitoring and fostering the e-learning implementation in higher education institutions in Croatia and providing support and advice to institutions, teachers and students in implementation of new technologies in the learning and teaching process. She was appointed Croatian representative in ET2020 Working group on Digital Skills and Technologies (2016-2018) and in ET2020 Working group on Digital Education: learning, teaching and Assessment (2018-2020). She obtained a doctoral degree from University of Zagreb and a master’s degree in Digital Education at the University of Edinburgh, UK in 2014. From 2016 to 2019 she was EDEN vice-president for Open Professional Collaboration.

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP