fbpx

Cosmin Cioranu

Cosmin Cioranu

Cosmin Cioranu este doctor în Sisteme Redundante și este șeful Departamentului Serviciul Informatica si Infrastructura Suport la UEFISCDI și coordonatorul EBSI4RO. Cosmin este curios de tehnologie, motivat să atingă un scop, în două cuvinte „un constructor” de sisteme. A studiat, în principal, Dezvoltarea software și Designul bazelor de date folosind diverse limbaje de programare începând de la C/C++ și java, dar bucurându-se și de scripting precum Php sau bash, cu diverse backend precum MySQL și MariaDB. De asemenea, majoritatea proiectelor sale au fost construite și dezvoltate folosind experiența acumulată în timpul studiilor de doctorat în sisteme redundante, acordate de Universitatea Politehnică din București. În ceea ce privește experiența (15+ ani), el a dezvoltat și a contribuit la construirea Platformei de revizuire și propuneri de cercetare și dezvoltare a UEFISCDI, Registrul național de înscriere a studenților și alte proiecte mici, dar cu impact mare. În ultimul timp, îl puteți găsi participând la proiecte Open-Source (GeoServer, GeoTools, walt.id etc.), găzduind codificarea dispozitivelor încorporate și aprofundând în servicii de rețea generale și specializate, dar și probleme de securitate.

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP