fbpx

Cengiz Hakan Aydin

Cengiz Hakan Aydin

Cengiz Hakan AYDIN, PhD ​​este profesor titular la Universitatea Anadolu din Turcia, unde predă cursuri în domeniul învățării deschise și la distanță de la începutul anilor 1990, precum Proiectarea învățării deschise și la distanță, Proiectarea instructivă și Cercetarea ODL. De asemenea, a lucrat ca designer de instruire în sistemul de educație deschisă al Universității până în septembrie 2017 și a fost decan al uneia dintre principalele facultăți ODL ale Universității în perioada 2013-2016. Interesul său actual de cercetare se concentrează pe proiectarea și dezvoltarea mediilor ODL, integrarea noilor tehnologii în ODL, Resurse de educație deschisă (OER) și Cursuri deschise online masive (MOOC). Profesorul AYDIN ​​a ocupat funcția de președinte și membru al consiliului de administrație al Diviziei internaționale AECT, în calitate de membru al consiliului de administrație al Consiliului internațional pentru mass-media educaționale (ICEM). Profesorul AYDIN ​​a fost membru al consiliilor editoriale ale revistelor: al Revistei Internaționale a Cercetării în Învățare Deschisă și la Distanță (IRRODL) și al Educației Media Internaționale (EMI). În prezent, este membru al comitetului de conducere al OpenupEd și membru al Comitetului de advocacy al ICDE pentru OER.

Evenimente

ID Numele evenimentului Durată Data de început
Open Education Week Workshop
2022
4 Ore 03/11/2022
Workshop Internațional Educația deschisă în timpul pandemiei 4 Ore 03/03/2021

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP