Suport educație digitală și ID/IFR Universitatea Politehnica Timișoara oferit de Centrul de  ID/IFR  și e-Learning UPT

Suport educație digitală și ID/IFR Universitatea Politehnica Timișoara oferit de Centrul de ID/IFR și e-Learning UPT

Cadrele didactice UPT și studenții la distanță și cu frecvență redusă, precum și candidații la sesiunile de admitere pentru formele de învățământ ID/IFR beneficiază de un nou sistem de asistență automatizată. 

Centrul de ID/IFR și e-Learning  introduce noul instrument de sprijin academic – Suport educație digitală și ID/IFR UPTpentru a facilita și eficientiza comunicarea cu studenții.

Noul sistem, Suport educație digitală și ID/IFR UPT, este la dispoziția profesorilor, studenților și a candidaților online și propune un sistem de răspunsuri automate la o serie de întrebări adresate pentru fiecare tip de scenariu întâlnit frecvent, în baza experienței de peste două decenii de activitate a învățământului la distanță în UPT.

Întrebările sunt organizate pe 3 categorii, care se pliază pe tipurile de probleme întâmpinate:

  • Academic (suport dedicat studenților la ID/IFR)
  • Tehnic (suport dedicat studenților la ID/IFR)
  • Admitere (suport dedicat candidaților la admiterea pentru specializările de la ID/IFR)

Cererile de asistență mai complexe, precum și întrebările la care studenții/candidații nu găsesc răspuns automat în cadrul sistemului vor fi atribuite unui responsabil al centrului, în funcție de solicitarea soluționării problemei. Fiecare utilizator poate deschide un tichet în funcție de TOPICUL și SUBIECTUL selectat, atribuindu-se un număr de tichet unic per subiect, pe care îl poate utiliza pentru a urmări progresul și răspunsurile online

Urmărește tutorialul despre cum să utilizezi sistemul de suport OS Ticketing mai jos:

În cadrul sistemului de asistență, vor exista arhive complete și un istoric al tuturor solicitărilor de asistență.

Implementarea sistemului de suport al educației digitale vine ca răspuns la cerințele de ajutor online crescute din ultima perioadă, dar și în contextul situației actuale, care a accelerat o schimbare ce era deja în curs de implementare – trecerea de la educația și sprijinul clasic la echivalentul său online.

Având în vedere această schimbare, facultățile și mai ales studenții trebuie să adopte tehnologii și tehnici noi. Toate aceste cerințe au dus la realizarea noului sistem care să ajute studenții în era digitală.

Suntem aici pentru a vă ajuta oricând, oriunde și în ritmul nevoilor voastre!