SMART 2014

SMART 2014

Centrul de ID/IFR si e-learning al Universității Politehnica Timișoara impreună cu Universitatea de Vest vă invită la deschiderea Conferinței Internaționale “SMART 2014 – Social Media in Academia: Research and Teaching” vineri 19 septembrie 2014 orele 9:00 in Amfiteatrul A01 al Universității de Vest din Timișoara.

După o primă ediție de succes derulată anul trecut la Bacău, Conferința internațională “SMART 2014 – Social Media in Academia: Research and Teaching” se desfășoară între 18-21 septembrie în Timișoara, organizată de EduSoft Bacău, Universitatea de Vest și Universitatea Politehnica Timișoara.

Social Media reprezintă un subiect prioritar la nivel european și mondial, de un interes crescut și in zona academică, strâns legat de resurse și pedagogii educaționale deschise, cursuri online masive deschise MOOCs sau învățare mobile (e-learning si m-learning).

Prezentările invitaților de la universități de prestigiu din Europa, articolele profesorilor, cercetătorilor și doctoranzilor, mesele rotunde și lansările de carte abordează teme legate de impactul Social Media în învățământ, prin noi pedagogii, tehnologii educaționale, modalități de colaborare și cercetare, dar și în alte domenii, cum ar fi cel politic sau de afaceri.

Programul conferinței este publicat pe site-ul http://smart2014.edusoft.ro , dezbaterile putând fi urmărite în amfiteatrele celor două universități sau pe rețelele sociale, utilizând tagul #smart2014tm.

Documente

Smart_2014.pdf

 

>>Inapoi