Aniversare CeL 20 de ani

Aniversare CeL 20 de ani

26 september 2018

Universitatea Politehnica Timișoara organizeaza Aniversarea a 20 de ani de la înființarea Centrului de ID/IFR și e-Learning – CeL, (denumirea inițială Centrul Regional de Studii în Învățământ la Distanță – CSID) care va avea loc în 5 – 6 Octombrie 2018 la Timișoara.

Cu această ocazie vor fi organizate o serie de manifestări, la care vă invităm cu drag să participați:

 • Vineri 5 octombrie 2018, ora 10:00 – 13:00
  International Conference on eLearning in Central and Eastern Europe,
  sala Auditorium, Centrul de conferințe UPT 
 
 • Vineri 5 octombrie 2018, ora 15:00
  Aniversarea a 20 de ani CeL@20 – (CeL 20 years Ceremony – CeL@20)
  sala Auditorium, Centrul de conferințe UPT

 

 • Sâmbătă 6 octombrie 2018, ora 8:00
  Deschiderea Anului universitar 2018-2019 pentru studenții anului I de la învățământ la distanță și învățământ cu frecvență redusă,
  sala Auditorium, Centrul de conferințe UPT

 

 • Sâmbătă 6 octombrie 2018, ora 10:00
  Întâlnirea absolvenților de la învățământ la distanță – CeL Alumni Party
  sala Auditorium, Centrul de conferințe UPT

 

La acest eveniment sunt invitate să participe toate promoțiile de la toate cele patru specializări: Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații (fost Tehnologii Audio-Video și Multimedia), Informatică, Comunicare și Relații Publice, Tehnologia Construcțiilor de Mașini.

Studenți din toată țara au absolvit cursurile CeL. Unii sunt din Timișoara, alții au străbătut România din celălalt capăt al ei. Absolvenții sunt parte din sufletul oricărei instituții de învățământ, ei contribuie la consolidarea și clădirea viitorului CeL. Prieteniile care dăinuie, cunoștințele și învățămintele deprinse, frumusețea orașului, dar și căldura cadrelor didactice și ale personalului administrativ sunt câteva dintre motivele pentru care suntem siguri că veți fi alături de noi. Prietenia, buna-dispoziție și amintirile frumoase sunt ținta noastră pentru acest eveniment.

CeL a fost înființat în anul 1998 sub denumirea Centrul de Studii în Învățământ la Distanță, în cadrul programului Phare Multi-Country, cu scopul de integrare funcțională în rețeaua trans-regională de centre de studii în învățământ deschis la distanță din Europa Centrală și de Est. În acești 20 de ani CeL a inițiat, promovat și gestionat învățământul la distanță în universitate, a creat și a gestionat Campusul Virtual al UPT și a dezvoltat activități de cercetare și implementare în eLearning și blended learning, mobile learning, a promovat resursele educaționale deschise (OER), educația deschisă, a dezvoltat UniCampus ca primul MOOC (Massive Open Online Courses) universitar din România pentru cursuri online, gratuite și deschise.

Fotografii