Ș.l. Vlad Mihăescu a fost ales președintele EDEN NAP

Ș.l. Vlad Mihăescu a fost ales președintele EDEN NAP

Asociația EDEN (European Distance and e-Learning Network) a anunțat în cursul lunii iunie noul președinte al Comitetului EDEN NAP – rețeaua de profesioniști din domeniul academic de eLearning. Ș.l. Vlad Mihăescu,  a fost ales prin vot unanim președintele structurii de conducere ale Asociației. Acesta devine al doilea membru ales în structurile de conducere ale Asociației din echipa Centrului ID/IFR și e-Learning – Universitatea Politehnica Timișoara.

Poziția a fost confirmată începând din luna iunie 2020, pentru o perioadă de trei ani. La fiecare trei ani, în cadrul asociației se aleg noii membrii, pentru a încuraja activitățile EDEN – NAP.

Vlad Mihăescu are un doctorat în modele educaționale și tehnologice MOOCs și are o experiență de peste 10 ani ca trainer în domenii cum ar fi tehnologiile multimedia, social media, e-turism, e-learning, uzabilitate, programare, soft skills și leadership. Autor a peste 25 de lucrări științifice și capitole de cărți publicate la conferințe internaționale și reviste, Vlad este implicat în mai multe proiecte europene de cercetare în domeniul e-Learning. De asemenea, este șef de lucrări în cadrul UPT.

Despre EDEN

Misiunea EDEN (European Distance and e-Learning Network) este de a împărtăși cunoștințe și a îmbunătăți înțelegerea între profesioniștii din învățământul la distanță și online și pentru a promova politicile și practicile pe întreg teritoriul Europei și nu numai.

Având peste 180 de membri instituționali și mai bine de 1.100 de membri în Rețeaua Academicilor și Profesioniștilor (NAP), EDEN ajută o gamă largă de instituții, rețele și persoane fizice să se implice în activități profesionale de informare și conectare.