Dr. Diana Andone –despre Edu&Tech în primul episod Digital Society Podcast

Dr. Diana Andone –despre Edu&Tech în primul episod Digital Society Podcast

Directorul centrului de ID/IFR și e-Learning, dr. ing. Diana Andone vorbește despre digitalizarea accelerată în contextul epidemiologic al acestui an în cadrul unui episod dedicat Edu & Tech – primul din seria Digital Society Podcast

Podcast-ul face parte din seria Povești dintr-un experiment natural (Stories From A Natural Experiment), prin care Digital Society Podcast lansează episodul dedicat Edu & Tech în România, în contextul epidemiologic al anului acesta, având în prim-plan digitalizarea accelerată. Una din cele trei voci reprezentative ale experților din domeniul tehnologiilor educaționale este dr. Diana Andone, directorul Centrului de ID/IFR și e-Learning -UPT. Alături de Andra Munteanu și Silvia Bogdan episodul redă în dialog trei perspective și experiențe diferite din lumea educației, forțată să opereze exclusiv online în perioada pandemiei. Dr. Diana Andone vorbește pentru cei care au început să trăiască în mediul online, iar astfel își propune să participe la educarea și inițierea altora în acest proces.

Click pentru a asculta S01EP01 – Edu&Tech

Despre Digital Society Podacast

Digital Society Podcast este o platformă a informației și a cunoașterii, menită să genereze impact social prin intermediul științei, tehnologiei & the stories of doers. Dezvoltat la Social Fabrics Research Lab de la Universitatea de Vest din Timișoara, podcastul este axat pe impactul, problemele și oportunitățile pe care le aduce media digitală. Proiectul abordează o nevoie urgentă și un decalaj civic mare: împuternicirea cetățenilor prin știință și tehnologii digitale, pentru a contribui astfel la schimbările sociale pozitive. Pentru a îndeplini această misiune, podcastul are un format unic: este bilingv, multi-național și adoptă o perspectivă globală.