fbpx

Vinciane Gaillard

Vinciane Gaillard

Vinciane Gaillard, Deputy Director for Research and Innovation at European University Association (EUA)

RO:

Vinciane Gaillard este adjunct pentru cercetare și inovare la EUA. Ea este responsabilă pentru abordarea cuprinzătoare a EUA în ceea ce privește tranziția către Open Science. În această calitate, Vinciane supervizează activitatea Asociației pentru a ajuta membrii să facă tranziția către știința deschisă, să contribuie la dezvoltarea de politici naționale, europene și instituționale care să conducă la integrarea științei deschise și să încurajeze universitățile să joace un rol proactiv în cadrele de reglementare și financiare care modelează acest proces.
Înainte de a se alătura EUA în 2019, Vinciane a lucrat ca om de știință și apoi ca manager de cercetare în domeniul psihologiei cognitive/neuroștiințelor timp de peste cincisprezece ani. Ea deține un doctorat în psihologie de la Université libre de Bruxelles (ULB), Belgia.

EN:

Vinciane Gaillard is Deputy Director for Research and Innovation at EUA. She is responsible for EUA’s comprehensive approach to the transition to Open Science. As such, Vinciane oversees the Association’s work to help its members transition to Open Science, contribute to developing national, European, and institutional policies conducive to mainstreaming Open Science, and encourage universities to play a proactive role in the regulatory and financial frameworks shaping this process.

Before joining EUA in 2019, Vinciane worked as a scientist and then as a research manager in cognitive psychology/neurosciences for more than fifteen years. She holds a doctorate in Psychology from the Université libre de Bruxelles (ULB), Belgium.

Evenimente

ID Numele evenimentului Durată Data de început
Open Education Week Workshop 2024 -74 săptămâni 03/08/2024

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP