fbpx

Silviu Berzescu

Silviu Berzescu

Ro: Silviu Berzescu, a absolvit facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii informaționale în anul 2021 în urma căreia a obținut titlul de inginer în telecomunicații, iar în momentul de față este student în anul I la masterul de Tehnologii Multimedia. Este un tânăr pasionat de noile tehnologii apărute în domeniu cum sunt tehnologiile bazate pe realitate virtuală și realitate augumentată. Recent, el a început o colaborare cu Centru de ID/IFR și e-Learning în cadrul căreia a contribuit la diverse proiecte pe partea de multimedia.

En: Silviu Berzescu, graduated from the Faculty of Electronics, Telecommunications, and Information Technologies in 2021, after which he obtained the title of telecommunications engineer, and is currently a first-year student with a master’s degree in Multimedia Technologies. He is a young man passionate about new technologies in the field such as technologies based on virtual reality and augmented reality. Recently, he started a collaboration with the ID / IFR and e-Learning Centre, where he contributed to various projects on the multimedia side.

Evenimente

Contact

Bl. Vasile Parvan, nr. 2 B, Etaj IV
Timisoara, Romania

Tel: +40 256 403300

Mail: contact@elearning.upt.ro

DESPRE NOI

Centrul ID/IFR și e-Learning (CeL), a fost înființat în 1998, ca parte integrantă a Universităţii Politehnica Timişoara (UPT).
CeL organizeaza specializările – Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii, Informatică Aplicată, Comunicare și Relații Publice în regim de învăţământ la distanță de ciclu licenţă și Tehnologia Construcțiilor de Mașini în regim de învățământ cu frecvență redusă de ciclu licenţă.

TOP